53-multistrada-1260-enduro_uc68179_mid_biggalleryimage
Utrip mesta · mobilno

Priljubljenost avanturističnih oziroma enduro motornih koles je iz dneva v dan večja. Eden izmed njih je tudi Ducati Multistrada 1260 Enduro, ki ponuja kopico zanimive tehnologije in ogromno užitka v vožnji.

Zaradi priljubljenosti bo vse več znamk začelo izdelovati motorna kolesa, ki bodo po godu dvokolesnim navdušencem, ki se radi podajo na brezpotja. Ducati Multistrada 1260 Enduro je močno in robustno motorno kolo, ki ga brez težav zapeljemo po neurejenih poteh. Multistrado 1260 poganja Testastretta DVT 1262 motor s 158 konjskimi močmi in 128 njutonmetri navora. A dober motor ni tisto bistvo, ki naredi Multistrado resnično privlačno.

Ducati Multistrada 1260 Enduro se namreč ponaša s prenovljeno šasijo, ki jo je lažje upravljati pri nižjih hitrostih. K temu lahko dodamo še vzmetenje Skyhook Suspension Evo, ki poskrbi za boljše premagovanje asfaltne ceste ali zahtevnejšega terena. Na voljo imamo zavorni sistem Bosch Cornering ABS in luči za vožnjo v ovinek. Ducati Qucik Shift omogoča prestavlja v višjo ali nižjo prestavo brez uporabe sklopke. Zaradi vse te tehnologije se lahko voznik posveti vožnji in v njej še bolj uživa in je bolj pozoren na teren pred njim. Za dodatno pomoč je motoristom na voljo aplikacija Ducati Link, prek katere lahko spremljajo stanje motornega kolesa in poiščejo informacije o poteh, servisih, prodajalcih in drugih storitvah.

Galerija slik: Ducati Multistrada 1260 Enduro

Ducati Multistrada 1260 EnduroOdpri galerijo

Fincantieri Mirage 106 M Fincantieri Mirage 106 M: luksuzna jahta, ki postane nevidna img Bollinger B2 pick-up: zdaj še robustni pick-up Best-Electric-Mountain-Bikes-01 Top 7: najboljša električna gorska kolesa Hyundai Kona Electric Električna Hyundai Kona postavlja nove električne mejnike · · · ·