Ducati Panigale V4 R - 2018
Utrip mesta · mobilno

Ko gre za športna motorna kolesa, je serija športnih motorjev Ducati Panigale vedno zbujala največ pozornosti tako zaradi svojega videza kot impresivnih številk. In tudi tokrat ni nič drugače. Ducati Panigale V4 R je preprosto najboljša dirkalna naprava. Hkrati pa najmočnejši serijski motor na svetu.

Ducati Paginale V4 R sicer ne boste mogli zakonito zapeljati po cestah, ker je homologirano le za dirkališča. Zato boste morali poseči po različici brez črke R, ki je namenjena cestnim vragolijam. A pojdimo k zvezdi, ki se ponaša z neverjetno močjo 221 konjev, ki jih seveda lahko povečamo z izbranim izpušnim sistemom Akrapovič in za motorno kolo norih 234 konjev. In ker je motor težak le 170 kilogramov, je razmerje konjske moči : teža popolnoma neverjetno.

Od tu naprej je zgodba popolnoma dirkaška. Aerodinamično vetrobransko steklo, dodatki iz ogljikovih vlaken, ki pomagajo izboljšati stabilnost, popolnoma mehanični dušilec in vzmetenje Öhlins ter nekaj tehnoloških nadgradenj v “pilotski kabini” voznika.

Cena še ni razkrita, vendar ne sme biti več kot 46.000 dolarjev. Tudi zato, ker je to omejitev serije World Superbike, v kateri želi tekmovati Ducati.

Galerija slik: Ducati Panigale V4 R – 2018

Ducati Panigale V4 R - 2018Odpri galerijo

Passenger-Drone-2 Astro Elroy: ‘dron’, ki samodejno pelje potnike HUDWAY Cast 10+ najboljših naprav, s katerimi boste nadgradili svoj avtomobil BMW 8 Convertible BMW 8 Convertible: najelegantnejši BMW zdaj še s platneno streho Alpina B4 S Bi-Turbo Edition 99 BMW Alpina B4 S Bi-Turbo Edition 99: Alpina je ponovno navdušila · ·