dxo-one-camera-8242.0
V zraku · tehnologija

Francosko podjetje DxO Labs, ki je med drugim znano tudi za fotografsko programsko opremo je pred nekaj dnevi razkrilo svojo objektiv, oziroma dodatek DxO ONE, ki je dodatek žepne velikosti in iPhone spremeni v fotografski aparat, ki ima kar 20,2 milijona slikovnih pik. Gre za dodatek s katerim želijo združiti DSLR kakovost in priročnost fotografije pametnih telefonov.

FoOptični dodatek DxO Labs  je idealn za vse tiste, ki bi si večkrat želeli posneti kakšne izjemne posnetke, a vam pametni telefon ne ponuja zadostne kvalitete fotografij. DxO ONE je povezan z iPhonom ali iPadom preko Lightning priključka. Ko je enkrat povezan, se lahko vrti za 60° v vsako smer. Preko brezplačne iOS aplikacije lahko uporabniki nadzorujejo nastavitve DxO, vključno z zaslonko (f / 1,8 do f / 11), hitrostjo zaklopa (15s do 1 / 8000S), ISO (100-51.200) in dodatnimi načini fotografiranja.

V galeriji si oglejte fotografije DxO ONE fotokamere.

DxO ONE foto kamera za iPhone ali iPad.Odpri galerijo
Safety_Main Samsungov ”Safety Truck”, ki voznikom za tovornjaki pokaže, če je cesta prazna TieFi - kravata kot dostopna točka W-Fi TieFie – kravata, ki je tudi prenosna brezžična dostopna točka Solarni polnilec Ginkgo Ginkgo – solarni polnilec za telefone in tablice navdahnjen po drevesu Flike - ''brezpilotno'' letalo s človekom na krovu. Flike – droni, ki jih bomo jezdili, so le še vprašanje časa ·