E-kolo Arhont electro
Utrip mesta · mobilno

Električno kolo Ono Bikes Arhont electro prihaja iz Beograda in bi ga po videzu prej uvrstili med motocikle oziroma čoperje kot pa kolesa. Njegova oblika namreč močno spominja na slovitega Harley-Davidsona. Seveda še zdaleč ne dosega hitrosti ikoničnega motocikla, a 7-kilovatni električni motor mu kljub temu daje precej moči. S tem kolesom boste vsekakor glavna zvezda v mestu.

Ono Bikes je srbski izdelovalec koles iz Beograda, za njegov model Arhont electro pa bi prisegli, da je kolesarska različica Harley-Davidsona. Gre za izjemno dovršeno e-kolo, ki se ponaša s 7-kilovatnim električnim motorjem, ki zmore 80 km/h, njegova umetelno umeščena 72-voltna baterija pa ima 99-kilometrski domet. Seveda še zdaleč ni tako težek kot pravi harley in še zdaleč ne tako lahek kot klasično kolo, saj mu tehtnica nameri zgolj oziroma kar 55 kilogramov (različica brez motorja tehta 20 kilogramov), zato pa boste imeli med vožnjo/poganjanjem tudi zaradi položaja sedeža občutek, da se vozite s pravim čoperjem.

PREBERITE ŠE: A-Bike Electric – najlažje zložljivo električno kolo na svetu

E-kolo Arhont electroOdpri galerijo
Brabusov 700-konjski Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe Brabus serviral brutalni tuning Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé Tiskan avto LM3D Swim LM3D Swim: ta tiskani avto bo lahko že tvoj naslednji avto Fenyr Supersport Fenyr Supersport: arabski superšportnik za bajno vsoto! Nova Opel Astra Sports Tourer Nova Opel Astra Sports Tourer (2015): Karavan izvedba nove Opel Astre ·