spiderman_screen_ps4_001_1465878337
V zraku · tehnologija

E3 oziroma Electronic Entertainment Expo je dogodek, na katerem velika imena iz industrije videoiger predstavijo svoje nove izdelke. Letošnja različica, že 24. po vrsti, se je odvila v Los Angelesu. Igričarji, za vas imamo odlične novice!

V letu 2018 bodo ljubitelji videoiger gotovo prišli na svoj račun. Podjetja, kot so Sony, Nintendo, Microsoft in drugi, so za svoje oboževalce razvili nekaj izdelkov, ki se jim bo težko upreti. Poglejmo, katere računalniške igre, ki so luč sveta uzrle na E3, so se znašle na našem seznamu desetih najbolj pričakovanih.

Super Smash Bros. Ultimate

Serija videoiger, ki se osredotoča na bojevanje med maskotami, je dobila nadaljevanje, ki ga bo možno kupiti od 7. decembra naprej.

Fortnite za Nintendo Switch

Da, prav ste prebrali. Različica igre Fortnite Battle Royale bo kmalu na voljo tudi za Nintendo Switch.

Resident Evil 2

Napovednik za igro Resident Evil 2 je  strašljiv in izjemen hkrati. Mnogi verjetno že komaj čakajo januar 2019, ko bo igra izšla.

Spider-Man

Pomagajte človeku pajku premagati zlobneže, ki mu želijo otežiti življenje. Navdušujoče je, da se glavni lik lahko spretno premika tako po tleh kot po zraku.

Maneater

Če ste si od nekdaj želeli postati morski pes iz filma Žrelo, je ta igra kot nalašč za vas.

Assassin’s Creed Odyssey

Igra, katere dogajanje je postavljeno v antično Grčijo, bo izšla 5. oktobra letos. Omogočila vam bo, da se vživite v vlogo špartanskega junaka.

Skull and Bones

Napovednik za piratsko dogodivščino je že prepričal mnoge. Vsekakor je čas, da se pripravite na razburljivo plovbo po svetovnih morjih.

FIFA 19

Nova različica priljubljene igre bo na voljo od 28. septembra naprej. Nogometni strokovnjaki se bodo tokrat lahko preizkusili tudi v Ligi prvakov.

Battlefield V

Nadaljevanje priljubljene serije videoiger ponuja večigralsko izkušnjo. Na bojišče se boste tako lahko odpravili skupaj s prijatelji.

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima nas opominja na to, da je nekatere igre mogoče označiti za umetnine. Navdušuje predvsem s čudovito pokrajino, v kateri se odvija dogajanje.

f1cb9313d26a2ae93a85aed0c07695e5 Z Orionom se lahko naučite anatomije mačjega telesa https_%2F%2Fblogs-images.forbes.com%2Famitchowdhry%2Ffiles%2F2018%2F06%2FiOS-12 Te nove kul funkcije prihajajo na tvoj iPhone in iPad shutterstock_665858467 To sta novi funkciji na Instagramu, s katerima se boste znebili nezaželenih objav Microsoft Surface Hub 2 Microsoft Surface Hub 2: kako je videti delovni prostor prihodnosti? · ·