BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Da stvari v življenju ne potrebujejo veliko barv, da si jih zapomnimo, dokazujeta tudi ti dve edinstveni dvojčici. Čudoviti albino dvojčici bosta, vsaj tako je videti, modni svet že v bližnji prihodnosti obrnili na glavo.

Lara in Mara Bawar sta bili središče fotografskega projekta Rare Flowers, v katerem je fotograf Vinicius Terranova razkril lepoto teh  edinstvenih dvojčic.
Možnosti, da se rodimo z albinizmom je 1 proti 17 tisoč. Zato si je skoraj nemogoče predstavljati, kako majhna je možnost, da se bosta rodili albino dvojčici. S svojim privlačnim videzom sta 11-letni dekleti iz brazilske družine ujeli zanimanje znanih fotografov. Postali sta modela za različne znamke in modne revije.

PREBERITE ŠE: Enojajčni dvojčici sta se svojih las sramovali. Danes sta zaradi njih slavni!

Lara in Mara imata sicer še sestro Sheilo, ki pa je temnopolta. In ker je skoraj identična kot njeni albino sestri, je na fotografijah videti kot njun negativ. Ta dekleta dokazujejo, kako edinstvena, veličastna in popolna je lahko lepota.

Galerija – edinstveni dvojčici s svojim videzom osvajata internet

Edinstveni dvojčici s svojim videzom osvajata internet, Lara in Mara BawarOdpri galerijo
''Neodgovoren'' oče Je to najbolj neodgovoren oče na svetu? Ne obsojajte ga prehitro! 100 let stari triki, ki so uporabni še danes 100 let stari triki, ki so uporabni še danes Zaslužek s spanjem Sanjska služba: z ležanjem v postelji lahko v dveh mesecih zaslužite 16 tisoč evrov Kaj se zgodi z našim telesom, ko začnemo hoditi v posteljo bolj zgodaj? Kaj se zgodi z našim telesom, ko začnemo hoditi v posteljo bolj zgodaj? · · ·