EISA 2016-2017
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Evropsko združenje za sliko in zvok (EISA) je četrto leto zapored podelilo nagrade za najboljše pametne telefone. In kdo je prejemnik nagrade za evropski potrošniški pametni telefon 2016–2017 (European Consumer Smartphone), ki je med telefoni nekakšen ekvivalent oskarju za najboljši film? Lani je šla nagrada v roke znamke Huawei oz. modela Huawei P8, letos pa …

Evropsko združenje za sliko in zvok (EISA) – združenje šteje 50 priznanih urednikov, fotografov in piscev specializiranih tiskanih in spletnih medijev iz 22 držav – je za najboljši pametni telefon (naziv evropski potrošniški pametni telefon za leto 2016–2017) spet prepoznalo telefon znamke Huawei, in sicer naslednika modela P8, Huawei P9.

Kombinacija čudovitega dizajnu, ki postavlja nove mejnike v industrijskem dizajnu, zmogljiva strojna oprema in inovativna kamera je bila nedosegljiva za konkurenco. Več o telefonu si lahko preberete tu.

Huawei P9 Odpri galerijo

Za najbolj napreden pametni telefon (European Advanced Smartphone 2016-2017) je bil – na presenečenje vseh – prepoznan pametni telefon HTC 10, ki si je nagrado prislužil na račun zmogljive strojne opreme, kakovostne izdelave in inovativne oblike – več o njem si lahko preberete v tem prispevku.

CoolPad, ki je nase že nekajkrat resno opozoril tudi v Evropi, je z modelom CoolPad Torino prejel nagrado za evropski nizkocenovni pametni telefon 2016-2017. O telefonu smo se podrobneje razpisali v prispevku Coolpad Torino S – pametni telefon po dostopni ceni.

Za inovativnost je EISA letos nagradila pametni telefon LG G5, modularni pametni telefon z odstranljivo baterijo, o katerem si lahko več preberete tu.

Pametni telefon LG G5Odpri galerijo

Do nagrade se je dokopal tudi Samsung, ki je za modela Samung Galaxy S7 in S7 edge prejel nagrado za telefon z najboljšo kamero.

PREBERITE ŠE: Top 6: najdražji pametni telefoni 2016

Evropsko združenje za sliko in zvok sicer podeljuje nagrade tudi za mnoge druge vrste tehnoloških naprav kot so TV-zasloni, fotoaparati, … , ki so razporejeni v naslednje kategorije: mobilne naprave, avdio, domače kino naprave, avtomobilska elektronika, video in eko. Med zasl


Pametni telefoni Huawei Nova Huawei Nova – novo ime v Huaweievi ponudbi pametnih telefonov Osebni računalnik Ockel Sirius A Ockel Sirius A: prenosni osebni računalnik, zamaskiran v pametni telefon Honor 8 Predstavitev: Honor 8 je dokaz, da ste svoj pametni telefon preplačali Najdražji pametni telefoni 2016 Top 6: najdražji pametni telefoni 2016 · · ·