Upokojeni raketoplan Atlantis
V zraku · buzz buzz

Fotograf Benedict Redgrove je dobil ekskluziven dostop do prostorov ameriške vesoljske agencije Nasa, kjer je posnel osupljive fotografije njihove današnje in pretekle ‘železnine’.

Fotograf Benedict Redgrove (WIRED UK) nas s svojimi fotografijami popelje v prostore ameriške vesoljske agencije Nasa, kjer se hranijo številni ikonični kot tudi vsi novi kosi vesoljske opreme.

PREBERITE ŠE: Voyager – zlata plošča, ki vesoljce poučuje o naši civilizaciji, je lahko vaša

Fotografije so del projekta Past and Present Dreams of the Future, ki nastaja že šest let in se bo zaključil leta 2018, ko bo Nasa v vesolje izstrelila nosilno raketo SLS, oprtano z vesoljskim plovilom Orion. Tedaj na bi izšla tudi knjiga z obširno serijo fotografij. Kaj nas čaka, si lahko ekskluzivno ogledate v nadaljevanju.

Galerija – ekskluziven vpogled v prostore ameriške vesoljske agencije Nasa:

Reaktivni pogonOdpri galerijo

Vladarski izzivi Gladkega bančništva Nove KBM Flisarjevi brki ponovno na preizkušnji Kostumi za noč čarovnic nekoč Halloween – kostumi za noč čarovnic, ki so jih nosili nekoč Fascinantni poskusi, ki dokazujejo, da se ne poznamo Fascinantni poskusi, ki dokazujejo, da se ne poznamo Julijske Alpe Timelapse Julijskih Alp – oda slovenskim Alpam · ·