Porsche_911turbocabrio_exclusive_001
Utrip mesta · mobilno

Porschejev oddelek personalizacije je na sejmu v Essnu obiskovalcem razkril posebno različico 911 turbo cabrio, imenovano exclusive.

Porsche Exclusive je poseben oddelek znotraj matične tovarne, pri katerem se ukvarjajo s personalizacijo modelov znamke. Pri tem se osredotočajo na posebne zunanje barve karoserije in barv oblazinjenja v notranjosti, poleg tega pa tudi številnih oblikovnih dodatkov na zunanjosti in v notranjosti vozila.

Pomembne le želje in globina žepa

Tako so eno posebno različico na osnovi modela 911 turbo cabrio razstavili tudi na nedavno odprtem nemškem sejmu, primerek pa so poimenovali kar 911 turbo cabrio exclusive. Od serijske različice tega modela se razlikuje po posebni “slate grey” mat sivi barvi, kričeče rdečem “carerra red” notranjem oblazinjenju, posebnih bi-ksenonskih lučeh na črnem ozadju dynamic light sistemu (PDLS) ter določene podrobnostih iz aluminija in karbonskih vlaken v potniški kabini.

Motor in zmogljivosti naj bi ostale enake kot pri “osnovni” različici, kar pa vsekakor ne velja za ceno, ki zaenkrat ostaja skrivnost, naj bi pa bila med 15 in 20 tisočaki višja od cene modela 911 turbo cabrio.

cover-honda-v1 Hondina najhitrejša kosilnica na svetu zmore 187 km/h image (1) McLaren z omejeno serijo 650S na tekmovalne steze kolaz Reinkarnacija kolesa stare šole DavidBrown_Speedback_16 David Brown – Speedback GT – Sanje nekega drugega časa ·