Mlin na veter v Grčiji
Utrip mesta · destinacija

Ko sanjarite o popolnih počitnicah, kaj si predstavljate? Pogled na ocean, na zelene griče na italijanskem podeželju ali kamnite zidove gradov? Airbnb je odlična izbira za bivanje v cenovno ugodnih in domiselnih hišah, a naš izbor je popeljal celotno idejo “najema” na popolnoma novo raven. Tukaj je izbor luksuznih hišic, vil, votlin na (eksotičnih) destinacijah, kjer si lahko bivanje v njih pravzaprav celo privoščimo.

1. Vila na Baliju (151 evrov na noč)
Seminyak, Bali, Indonezija

Blizu najbolj priljubljenega letoviškega mesta na Baliju zasebna vila ponuja mir in tišino skozi ves dan. S tremi spalnicami je idealna za šest prijateljev in tako obeta veliko več zabave kot pa ločene sobe hotela.
www.airbnb.co.uk

Vila na BalijuOdpri galerijo

2. Hišica v Mehiki (85 evrov na noč)
Yelapa, Jalisco, Mehika

Če si res želimo pobega nekam proč od vsega, se lahko odpraivmo v ribiško vasico Yelapa v Mehiki, ki je dostopna le z vodnim taksijem. Lastnik je priznana gurmanska kuharica, ki je med drugim zasnovala fantazijsko kuhinjo za goste. Hiša ima bazen, blizu pa je tudi plaža.
www.airbnb.co.uk

Hišica v Mehiki Odpri galerijo

3. Butična eko koča v Nikaragvi (237 evrov na noč)
San Juan del Sur, Rivas, Nikaragva

S pogledom na bujna pobočja džungle ima eko hiša ob oceanu dih jemajoč razgled, celo iz bazena. Hiša na 325-ih kvadratnih metrih ima prostora za osem ljudi, lahko pa najemo tudi samo sobo.
www.airbnb.co.uk

Butična eko koča v Nikaragvi Odpri galerijo

4. Kmetija v Italiji (286 evrov na noč)
Grottaglie, Puglia, Italija

Navdušenci zgodovine in romantike bomo uživali v obnovljeni kmečki hiši iz 16. stoletja, ki se nahaja na italijanskem podeželju. Razkošno udobje nas bo razvajalo ko bomo izbirali med sončenjem ob bazenu, raziskovanjem podeželja ali pa med uživanjem lokalne hrane.
www.airbnb.co.uk

Kmetija v Italiji Odpri galerijo

5. Vila v Grčiji (165 evrov na noč)
Sinfos, Grško otočje, Grčija

Vila iz 17. stoletja se nahaja v popolnoma ohranjeni vasici v Grčiji. Otrokom prijazno vilo v bližini plaže bomo občudovali, saj je polna dekorja v modri barvi ter očarljivih elementov, kot so kamnite stene ter stropne grede.
www.kidandcoe.com

Vila v Grčiji Odpri galerijo

PREBERITE ŠE: Top destinacije leta 2015 #destinacije #turizem2015

6. Hišica iz bambusa na Baliju (63 evrov na noč)
Ubud, Bali, Indonezija

Naš um, telo in duša bosta ponovno napolnjena z dobro energijo potem kot bomo uživali v popolnem miru na podeželju Balija. Hišica, ki je pet minut hoje vstran od mesta Ubud, ponuja veliko udobja (kot je npr. brezplačen mobilni telefon), tradicionalno večerjo v soju sveč ter dostavo zajtrka vsako jutro.
www.airbnb.co.uk

Hišica iz bambusa na Baliju Odpri galerijo

7. Mlin na veter v Grčiji (292 evrov na noč)
Thira, Grčija

Ali veste, da obstaja nagrada za “najboljši sončni zahod”? Očitno obstaja in to mestece v Grčiji vsako leto obiščejo popotniki iz celega sveta, da bi videli svetovno znane sončne zahode. Bivanje v tem sanjsko pastelnem mlinu na veter pa nam bo dalo občutek, kot da smo v pravljici.
www.airbnb.co.uk

Mlin na veter v Grčiji Odpri galerijo

8. Votlina v Franciji (77 evrov na noč)
Nazelles-Négron, Francija

Sicer razgleda s tem najemom ne bomo dobili, dobili pa bomo resnično edinstven in romantične kraj za bivanje, medtem ko bomo raziskovali domači kraj Leonarda da Vincija.
www.airbnb.co.uk

Votlina v Franciji Odpri galerijo

9. Hišica na drevesu v ZDA (325 evrov na noč)
Atlanta, ZDA

Kdo kot otrok ni sanjal o hišici na drevesu? In pošteno je da povemo, da se je niti odrasli ne bi branili. Ta romantičen pobeg v gozdove bo gotovo najboljši spanec v našem življenju, obdan z naravo. Bonus? Vsako jutro dostavijo svežo kavo.
www.airbnb.co.uk

Hišica na drevesu v ZDA Odpri galerijo

10. Bivalni čoln na Danskem (150 evrov na noč)
Kopehnagen, Danska

Zakaj bi si želeli pogleda na ocean, ko lahko pravzaprav bivamo na vodi? Do modernega in elegantnega bivalnega čolna na vodi v Kopenhagnu nas bo pripeljal vodni taksi, uživamo pa lahko v kolesarjenju po lepem centru mesta.
www.airbnb.co.uk

Bivalni čoln na Danskem Odpri galerijo
cover-korcula-hotel-de-ville Korčula De La Ville Hotel: Eden najlepših hotelov v južni Dalmaciji Potovalni triki, ki jih morate obvezno poznati 21 potovalnih trikov, ki jih morate obvezno poznati preden krenete na dopust Najprestižnejše križarke na svetu Najprestižnejše križarke na svetu – križarjenja v svetu luksuza Berlin ni le prestolnica Nemčije, temveč tudi prestolnica nočnega življenja v Evropi. Berlin – nočno življenje kot sanje, ki jih moramo izpolniti · ·