vir: YouTube printscreen
V zraku · buzz buzz

Pametni telefon je nepogrešljiv pripomoček predstavnika generacije Y. Celo tako zelo, da si življenja brez njega ne more več predstavljati. Pri BuzzFeedu so se zato odločili, da k eksperimentu povabijo šest predstavnikov milenijske generacije in jih postavijo pred izziv. En teden brez telefon. Ni šlo ravno za življenja in smrti, a za nekatere ni bilo daleč od tega. Prišli pa so tudi do pomembnih spoznanj. Preverite.

Čeprav se sliši smešno, pa si marsikdo danes življenja ne zna več predstavljati brez pametnega telefona. Sploh najmlajša generacija, ki se je s pametnim telefonom v roki praktično rodila. Resda so nam telefoni v marsikaterem oziru olajšali življenje, a kako zelo so nas razvadili, predvsem predstavnike generacije Y, kaže pričujoči eksperiment, ki so ga opravili pri BuzzFeedu.

PREBERITE ŠE: Zabavni eksperimenti: Kako deluje ženski orgazem

Šesterica testnih osebkov je priznala, da se ni bilo lahko odpovedati pametnemu telefonu za tako dolgo, so pa v tem času prišli do pomembnega spoznanja, da ima tudi ”primitivno” življenje- saj veste tisto, ko moramo dejansko stvari postoriti sami, namesto, da to za nas opravi aplikacija, in ko nismo v net priklopljeni 24 ur na dan in 7 dni na teden- pozitivne plati in stvari vredne njihove pozornosti. Kdo bi si mislil!?

Preverite reakcije najstnikov v video posnetku:

Zastava planeta Zemlja Kakšna bi bila zastava planeta Zemlje? Louis-Vuitton-AW11-02 Forbes 2015: 10 največ vrednih modnih znamk Kava Dark Matter Najbolj kul pakirana kava Dark Matter Lastnosti, ki kažejo na to, da bomo zelo uspešni. 9 lastnosti, ki kažejo na to, da boste izjemno uspešni · ·