Pantone-Hotel-1
Utrip mesta · arhitektura

Podjetje Pantone je v Bruslju odprlo hotel, v katerem je mogoče občudovati pravo eksplozijo barvnih odtenkov.

Podjetje Pantone, ki že desetletja slovi po svojih barvnih barvnih lestvicah se lahko pohvali tudi s svojim hotelom, ki odraža barvito filozofijo blagovne znamke. Hotel, ki so ga odprli leta 2010 se nahaja v samem centru Bruslja ter goste navdušuje s svojo zanimivo podobo. Zasnovala sta ga arhitekt Olivier Hannaert in oblikovalec interierjev Michael Panneman, ki sta se odločila za minimalistično belino, poudarjeno zgolj s Pantone barvami, ki se pojavljajo v obliki skodelic za kavo, koles, umetniških del, stolov in drugih manjših dodatkov.
Odprtje hotela je del projetka Pantone Universe, v sklopu katerega podjetje Pantone vsako leto izbere barvo leta, hkrati pa na trg lansira tudi kolekcijo barv, knjige, dodatke za dom, modne dodatke in v sodelovanju s kozmetično hišo Sephora celo linijo ličil.

Recepcija hotela. Odpri galerijo

8 kvadratnih metrov majceno, a izjemno zračno in funkcionalno stanovanje v Parizu 8 kvadratnih metrov majceno, a izjemno zračno in funkcionalno stanovanje v Parizu One Central Park – Najboljša trajnostna zgradba na svetu (4) One Central Park – Najboljša trajnostna zgradba na svetu 1497612_759224670805236_2311306593822016815_n Ofis: slovenski arhitekti dokončali nov nogometni stadion v Belorusiji studiomk27_reduxhouse_db_02 Studio MK27 – Čudovito domovanje med dvema betonskima ploščama · · ·