Stol iz Kalašnikov
Utrip mesta · dom

Stoli so običajno narejeni bodisi iz lesa, kovine ali plastike. Toda ne stoli umetnika Rainierja Webra. Ta je stole izdelal iz znamenitih jurišnih pušk kalašnikov. Še več, prave puške AK-47, ki so prevlečene z zlatom. Če imate namen prevzeti svet, ta stol definitivno paše na vaš karakter.

Za stole iz zlatih kalašnikov je kriva knjiga o Mihailu Timofejeviču Kalašnikovu, očetu pušk AK-47, ter ljubezen do pohištva in dizajna. Puške je Rainier Weber predhodno razstavil, prevlekel z zlatom, jih nazaj sestavil in uporabila za noge stola in naslonjal za roke. Oblazinjenje je iz ročno izdelanega blaga iz Londona, ki so ga sešili v Benetkah.

PREBERITE ŠE: Sharkman – večnamensko nosljivo pohištvo za vsakdanja rabo

Avstrijec je v zlato obarval tudi originalno rusko vojaško čelado in celo pas za naboje ter kalašnikova spremenil v samostoječo svetilko. Če menite, da bi bil 22-karatni stol primeren dodatek vaši dnevni sobi, si ga lahko privoščite za nič kaj skromnih 118 tisoč evrov. Obstaja tudi nekoliko cenejša srebrna različica stola.

Galerija – stoli iz zlatih kalašnikov:

Stol iz kalašnikovOdpri galerijo
Gaming stol Buddy Buddy – ta igričarski stol za ljubitelje računalniških iger je prava uspešnica captivating-living-room-seating-furniture-plus-square-coffee-table-also-unique-indoor-fire-pit-and-tree-artwork Zeleno, ki te ljubim zeleno – top pohištvo v barvi leta 2017: “greenery” Donald Trump v Ovalni pisarni Tako je videti Ovalna pisarna, potem ko se je vanjo vselil Donald Trump Neverjeten majhen dom na kolesih Neverjeten majhen dom na kolesih · · ·