cover-elbow
V zraku · tehnologija · gadgeti

Elbow je dokaz, da industrijsko oblikovanje zmore čudeže tudi v časih, ko želimo vse pospraviti v majhne črne škatlice.

Se vam kje po raznih predalih še valjajo kasete? Potem boste veseli ideje izjemno ličnega in drugačnega predvajalnika kaset, kot ste ga vajeni. Gre namreč za vrhunski industrijski izdelek, ki prek optičnega senzorja skenira trak kasetnika in glasbo v hipu digitalizira, pri tem pa kaseto v veliki večini pusti izpostavljeno občudovanju.

Zato je zaslužen poseben in zelo inovativen sistem komolca, ki ima na eni strani vzvod, na drugi pa elektromotor. Zvok lahko predvajate prek klasičnega 3,5-milimetrskega vtiča, s katerim lahko predvajano glasbo prenesete tudi v računalnik. Na zadku predvajalnika Elbow se nahaja zatič, s katerim lahko kaseto s predvajalnikom Elbow zataknete za pas in tako ‘čuden par’  postane novodobni vokman.

cover-final-moleskine Moleskine Smart Writing – pametno digitalno pero, ki digitalizira zapiske cover-knops Knops – slušalke so gumb za obogatitev vašega sluha Merilnik aktivnosti Vivosmart 3 Garmin Vivosmart 3: pametni merilnik aktivnosti, ki ga ne boste želeli sneti niti za gala večerjo Kamera GoPro Fusion 360-stopinjska kamera GoPro Fusion: podoživite doživeto