Najboljša e-kolesa 2016
Utrip mesta · mobilno

Kupujete električno kolo? Predstavljamo električna kolesa, ki obračajo poglede. Stilsko dovršena, s pozornostjo do detajlov. To so e-kolesa s katerimi boste največji/a frajer/ka v mestu!

Električna kolesa (2016), ki obračajo poglede:

Električno kolo Kosynier

Kosynier je ročno izdelano retro e-kolo, ki vam ga ukrojijo po meri. Poleg retro različice si lahko omislite še potovalno, športno in različico brez motorja. Kolo tehta 45 kilogramov, poganja ga 250W motor, ”kapaciteta” baterije je 48 V/24 Ah (popolnoma se ”regenerira” po 4,5 ure), njen domet pa je cca. 80 kilometrov. Ima disk zavore, usnjen sedež in mošnjiček, cromo okvir, kovinske luči in enoletno garancijo na motor in baterijo.

E-kolesa KosynierOdpri galerijo

Več o e-kolesu: Kosynier: motocikel ali retro e-kolo, to je tu vprašanje

Električno kolo Ono Bikes Arhont Electro

Za srbski Ono Bikes Arhont Electro bi prisegli, da je kolesarski dvojček Harley-Davidsona. Gre za izjemno dovršeno e-kolo, ki se ponaša s 7-kilovatnim električnim motorjem, ki zmore 80 km/h, njegova umetelno umeščena 72-voltna baterija pa ima 99-kilometrski domet. Seveda še zdaleč ni tako težek kot pravi harley in še zdaleč ne tako lahek kot klasično kolo, saj mu tehtnica nameri zgolj (oziroma kar) 55 kilogramov (različica brez motorja tehta 20 kilogramov), zato pa boste imeli med vožnjo/poganjanjem tudi zaradi položaja sedeža občutek, da se vozite s pravim čoperjem.

Kolo ArhontOdpri galerijo

Več o e-kolesu: E-kolo Ono Bikes Arhont electro – srbski Harley-Davidson

Električno kolo Gi FlyBike

Gi FlyBike je zložljivo električno kolo, ki se zloži v eni sami samcati sekundi in je več kot idealno prevozno sredstvo za urbana okolja. Zaradi okvirja iz aluminija tehta manj kot 17 kilogramov, povezljiv je s pametnim telefonom, ki služi za navigacijo in sodeluje pri samodejnem odklepanju/zaklepanju, med vožnjo pa telefon tudi polni. Poganja ga 250-vatni krtačni motor, baterija pa ponuja 64 kilometrov ”avtonomije”. Stoji na 26-colskih kolesih in ima tri prestave, ter vas prepelje več kot 60 kilometrov daleč. Vgrajen ima GPS-sprejemnik, integrirano pametno ključavnico, ki jo lahko odklepate/zaklepate z aplikacijo, pametne luči, kompatibilen pa je za naprave tako s sistemom iOS kot Android.

Električno kolo Gi FlyBikeOdpri galerijo

Več o e-kolesu: Gi FlyBike – prvo zložljivo električno kolo, ki se zloži v eni sami sekundi!

Električno kolo Noordung N-01

Noordung N-01 je prototip urbanega električnega kolesa višjega cenovnega razreda. Končni izdelek, do katerega nas ločijo še trije prototipi in ga lahko sooblikujete tudi vi, bo v zaključni fazi pristal na platformi za množično financiranje Kickstarter. To se bo zgodilo aprila 2017, kar ni naključje, saj bomo tedaj obeleževali 200 let kolesa.

N-01 je prototip bodočega slovenskega električnega kolesa višjega cenovnega razreda.Odpri galerijo

Več o e-kolesu: Noordung – urbano električno kolo iz Slovenije, ki kolesarstvo povezuje z glasbo

PREBERITE ŠE: GeoOrbital: motorizirano kolo, ki običajno kolo spremeni v električno kolo

Električno kolo Agnelli Milano Bici

Znamka koles Agnelli Milano Bici ponuja edinstvena vintage električna kolesa, ki bodo všeč predvsem bolj tradicionalno usmerjenim kolesarjem. Kolesa so bila prvič predstavljena na milanskem tednu oblikovanja 2016, vsako e-kolo pa je izdelano iz edinstvenega okvirja s pritiklino v obliki rezervoarja za gorivo, kot smo jih našli na motociklih iz sredine prejšnjega stoletja.

Kolesa Agnelli Milano BiciOdpri galerijo

Več o e-kolesu: Agnelli Milano Bici: vintage električno kolo z oblikovnim presežkom

BMW M3 30 Jahre BMW M3 30 Jahre – BMW praznuje 30 let vozil M3 v slogu Zlatan Ibrahimović in Volvo zopet združila moči. Čustveni Zlatan Ibrahimović v oglasu za Volvo V90 pokaže svojo nežno plat Notranjost prevoznega sredstva prihodnosti Hyperloop Hyperloop – razkrita notranjost prevoznega sredstva prihodnosti Parkirni senzor FenSens kot okvir za registrske tablice FenSens – okvir za registrsko tablico kot parkirni senzor ·