Električni snowboard Leif
Utrip mesta · mobilno

Za vse tisti, ki že danes pogrešate deskanje po belih poljanah, imamo super rešitev – električno rolko Leif. Ta ”snowboard deska” za ceste vam omogoča, da občutke s snega prenesete na cesto in na asfaltu počnete vse tisto, kar počnete na smučišču, tudi drsite bočno.

Leif je električna rolka oz. snowboard za ceste, ki zavoljo šestih koleščkov omogoča, da na asfaltu izvajate vse tisto, kar s snowboardom izvajate na snegu, torej tudi drsite bočno. Je sploh prvo električno vozilo, ki se premika in ponuja enake občutke kot deska za sneg.

PREBERITE ŠE: Kompaktna rolka Elos – longboard dobiva hudo konkurenco

Na voljo je v treh velikostih, Leif pa tehta do 9 kilogramov. Brez pomoči omogoča hitrosti do 37 km/h, na polnjenje pa vas prepelje 16 kilometrov daleč. Moči ima tudi za 15-odstotni klanec. V nasprotju z drugimi rolkami in longboardi pri deski Leif nogo podobno kot pri boardu vpnete, le da za to ne potrebujete posebne obutve ali predpriprav. Vpnete ga celo lažje, kot si nataknete natikače. Upravljate ga z brezžičnim upravljalnikom. Za osnovni model morate odšteti 1545 evrov.

Galerija – električna rolka Leif:

Električni snowboard LeifOdpri galerijo
Stig podrl svetovni rekord s predelanim avtomobilčkom za zaletavanje iz šestdesetih. Stig z avtomobilčkom za zaletavanje podrl hitrostni rekord Rinsten Spring Rinsten Spring – blažilnik za sedež, ki mu bo vaša zadnjica hvaležna Fixie The Simpsons x State Bicycle Co. Bike The Simpsons x State Bicycle: kolo, ki so ga navdihnili Simpsonovi Luxes Lane Valet Lexus Lane Valet – znebite se mečkača pred vami · · · · ·