Verge-TS-Hubless-Electric-Roadster-Bike-Featured-image-copy-1568x882
Utrip mesta · mobilno

Verge Motorcycles s sedežem na Finskem začenja s proizvodnjo enega najbolj edinstvenih motornih koles na trgu. To je Verge TS!

Verge TS združuje radikalno zasnovo in seznam specifikacij, zaradi katerih druga motorna kolesa – tista z motorjem na notranje zgorevanje ali električna – zardijo! To na primer vključuje vzmetenje švedskega podjetja Öhlins in pa zaviralni sistem Brembo.

Ena najbolj osupljivih lastnosti tega motocikla pa je “prazno” zadnje kolo, kjer se v platišču nahaja elektromotor, večja baterija pa ima tako prostor, da nemoteno zapolni okvir! Nobene verige, olja, menjava pnevmatik pa se lahko opravi z običajnimi orodji. Edinstven motor dosega največjo moč 80 kW in ustvari 1.000 Nm navora. Verge TS bo pospešil do omejene najvišje hitrosti 180 km/h. Vsi ti atributi omogočajo voznikom TS-a neverjetno in brezskrbno izkušnjo, ki je nabrž še niso imeli priložnost doživeti.

Z njim se boste lahko brezskrbno peljali 200 do 300 kilometrov, odvisno od stila vaše vožnje. Baterijo lahko do 100 odstotkov napolnite v 4 urah, če je na voljo električna polnilna postaja DC pa v 45 do 50 minutah. In ker je bil Verge TS zasnovan kot električni motocikel že od samega začetka, lahko njegov lahek in edinstven aluminijast okvir sprejme veliko baterijo, hkrati pa ohrani skupno težo kolesa nižjo od pričakovanega.

Za električni motocikel Verge TS boste morali odšteti 24.990 evrov. Prednaročila so odprta, varščina vas bo “oskubila” za 2.000 evrov.

Galerija: Električni motocikel Verge TS

Električni motocikel Verge TSOdpri galerijo
Lotus Elise Classic Heritage Lotus Elise Classic Heritage: poklon izjemni dirkaški zgodovini znamke Manhart Audi RQ 900 SUV Manhart Audi RQ 900 SUV: obilje razkošja in moči Nuvolari Lenard Thunder Nuvolari Lenard predstavlja okolju prijaznejši vodni taksi Thunder za “popandemične” Benetke Tesla Model S Shooting brake Tesla Model S Shooting Brake: sanje “eko metroseksualca” · ·