relync-r1-scooter-3
Utrip mesta · mobilno · V zraku · tehnologija

Kako se hitro in učinkovito premikati med pregostim prometom v večjih mestih, je ena od največjih skrbi prebivalcev urbanih središč. Rešitev je na trgu kar precej in vse se zdijo precej posrečene. Ena izmed njih je tudi tale električni skuter, ki pa sev nasprotju s tekmeci “skrči” na zelo priročno velikost.

Električni skuter Relync R1 se v kar nekaj lastnostih razlikuje od preostalih skuterjev, saj ‘stoji’ na treh kolesih in se zloži na velikost kovčka.

Ogrodje sestavljajo aluminij, plastika ter ABS-plastika, ki tvorijo trden in lahek okvir. R1 tehta 25 kg in meri, ko je zložen, 500 mm × 594 mm × 266 mm.

Motor, ki ga poganjata dve bateriji z 209 Wh in je nameščen na prednjem delu skuterja, vas bo lahko popeljal 30 km daleč. Po mestnih ulicah boste lahko ‘drveli’ s hitrostjo 13 km/h, giroskop bo pomagal uravnavati hitrost na klančinah, vzmetenje na zadnjem delu pa blažilo udarce, ko boste zapeljali čez luknje. Relync je opremljen tudi z zaslončkom in navigacijo, sledenjem GPS ter sistemom proti kraji.

Električni skuter Relync R1 je tudi dobitnik nagrade Innovation Honoree CES 2018.

Galerija – Električni skuter Relync se lahko zloži na velikost kovčka

Električni skuter Relync se lahko zloži na velikost kovčkaOdpri galerijo
Vanderhall Edison Vanderhall Edison: 3-kolesno električno čudo 1000-500-citymagazine-cover Harley-Davidson Hurakàn: bog vetra, ognja in nevihte USSV Rhino GX USSV Rhino GX: robusten SUV z nežno dušo slogdesign-feddz-electric-bike-designboom-1800 Električni moped FEDDZ: edinstven sodobni upornik · · ·