training mask 1
V zraku · tehnologija

Vadba mora biti raznolika in vedno bolj učinkovita. Nekateri to dosegajo s sestavljenimi vajami, kjer dela več mišičnih skupin naenkrat, medtem ko drugi prakticirajo tudi kolesarjenje pod vodo za povečanje izgorevanja kalorij. Ampak pripomoček imenovan Elevation Training Mask dvigne učinkovitost vadbe na povsem novo raven. Kako? S tem, da poustvari pogoje visokih nadmorskih višin, kjer je zrak redkejši.

“Če ste tekmovalen športnik, vedno iščete meje zmogljivosti. Hočete biti močnejši, hitrejši in vedno bolj vzdržljivi.” Tako se glasi promocijski slogan maske za ekstremen trening.

Na uradni spletni strani Training mask pravijo, da maska zmanjša pretok zraka in s tem naredi težje delo za naša pljuča. Prisiljeni boste sprejemati popolnejše in globlje vdihe ter s tem povečali zmogljivost pljuč, vzdržljivost in učinkovitost dihalnih poti. Nadalje trdijo, da je uporaba maske pri vadbi tako učinkovita, da boste lahko kar za dve tretjini zmanjšali količino časa porabljenega za trening. Sliši se zabavno in učinkovito, vendar pa takšno masko priporočamo samo tistim, ki so v vrhunski formi in že vrsto let prakticirajo predpisane vadbe. V nasprotnem primeru pa se vsaj posvetujte z osebnim zdravnikom o pripravljenosti vaših pljuč na takšne podvige.

Na voljo je v treh velikostih in vsak model stane 60€. Zagotavljamo pa vam, da boste med treningom videti kot Bane iz filma Batman: The Dark Knight Rises. Čeprav vas bo lahko marsikdo zamenjal za psihopata s plinsko masko na glavi.

Training mask si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover-smartphones-top-10-smartphones 10 najboljših pametnih telefonov camileo 6 Prihaja Toshiba Camileo X-Sports, bo GoPro pozabljena? storedot 4 Napolnite baterijo svojega telefona v 30 sekundah! sony-digital-paper Bo digitalni papir Sony Digital Paper nadomestil papir? ·