514593 (1)
V zraku · buzz buzz

Elon Musk, generalni direktor podjetij Tesla in SpaceX, občasno s svojimi odločitvami dvigne nekaj prahu in se znajde v svetovnih medijih. Tokrat mu je to uspelo z opekami, podobnimi lego kockam, ki so namenjene za gradnjo hiš.

Opeke, ki spominjajo na priljubljene igralne kocke, so izdelane iz kamna, ki ga je izkopalo Muskovo gradbeno podjetje The Boring Company. Slednje je bilo sicer ustvarjeno z namenom gradnje tunelov pod površjem Los Angelesa, ki bodo nudili alternativo prenatrpanim cestam.

Musk svoje novo podjetje financira s prodajo blaga. Najprej je prodal 50.000 kap, s čimer je zaslužil milijon dolarjev, pozneje pa še 20.000 ognjemetalcev, kar mu je prineslo dodatnih 10 milijonov dolarjev.

Pred kratkim je prek svojega profila na družbenem omrežju Twitter sporočil, da bo začel prodajo opek iz losangeleškega podzemlja. Z njimi je mogoče zgraditi skulpture in stavbe. Material omogoča potresno varno gradnjo.

Musk je bodočim kupcem postregel s priročnimi nasveti. Zapisal je, da se pri izdelavi različnih modelov iz opek lahko še kako zabavate. Tudi če želite v hiši ločiti dva prostora s steno, lahko težavo preprosto rešite z ‘lego kockami’.

fifty-shades-jamie-dornan Zakaj smo tako obsedeni z milijonarji? Ta raziskava razkriva, kaj nas na aplikacijah za zmenke najbolj odbija. Raziskava pokazala, kaj ljudi na aplikacijah za zmenke najbolj odbija bright-candies-chocolate-443419 Velikonočna čokoladna jajčka, ki imajo 7-krat več kalorij kot Big Mac hh Tako lahko preprečite slabost in okužbo na letalu · ·