decordots.com:
Utrip mesta · dom

Dodatki za dom so kot nakit. Včasih je vse, kar potrebujemo za nov videz stare obleke zgolj opazna ogrlica ali par čudovitih uhanov. Enako velja za naše domače prostore, obstaja namreč veliko preprostih trikov, ki domu 1-2-3 podarijo popolnoma svežo podobo.

10 preprostih trikov, s katerimi bomo le z malo truda in predvsem poceni spremenili podobo svojega doma:

1. Barva

Svež nanos barve podari domu osveženo podobo. Izbirajmo med svetlimi in toplimi odtenki, ki prostor povečajo in mu dodajo pridih elegance.

2. Blazine

Blazine popestrijo prostor v trenutku. Nove prevleke zanje niso drage, lahko pa se njihovega šivanja lotimo tudi sami. Pazimo, da blazine niso nikoli potlačene in naš dom bo sijal v duhu urejenosti.

3. Umetnost

Umetnost je lahko tudi risba našega nečaka. Dodajmo ji eleganten paspartu in minimalističen okvir, in voila! Naše stene bodo sijale po svežem in sodobnem!

4. Rože

Rože so eden najlepših dodatkov za dom. Poleg čudovitih barv domu podarijo tudi vonj menjajočih se letnih časov.

5. Sveče

Vonj je eden izmed naših najmočnejših čutov. Dišeče sveče domu vsekakor podarijo tisto toplo udobje, ki je v hladnejših mesecih še kako pomembno.

6. Zavese

Nove zavese bodo prostorom našega doma podarile izredno svež pridih. Njihovo barvo in teksturo lahko menjamo sezonsko in tako z njimi poudarjamo čudovito menjanje letnih časov.

Najboljši trik vseh trikov pa je, da svoj dom obarvamo v svetlih tonih in izberemo tudi svetlo pohištvo. Le tako bomo imeli vedno na voljo svež kanvas, ki ga bomo lahko sezonsko barvali z ugodnimi dodatki na dom v poljubni barvni paleti.

1212 Lego: 15 najdražjih Lego setov main.original Najlepše alternative običajni klubski mizici Method-Room-Roundup-2-Tang-Ligne-Roset-Togo-Sectional 10 barvitih sob ali kako doma ustvariti barvit ambient new BOSCH – 50 let briljantnih dosežkov. 50 let pomivalnih strojev Bosch. · · ·