Okvir za digitalne slike EO2
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Umetniška slika lahko odlično dopolni prostor, a najti tisto pravo, takšno, ki jo bomo z veseljem gledali leta in leta, ne da bi se je vmes naveličali, je lahko težavna naloga. Electric Objects vam z EO2 precej olajša zadevo. Gre za velik HD LCD-zaslon z mat okvirjem za prikazovanje umetniških slik, ki ne zahteva, da se zavežete eni sliki za večno, pač pa jih lahko menjate kot srajce in to tako preprosto kot ozadje na zaslonu telefona ali računalnika.

Bi radi, da vašo sobo krasi slika Mona Lise, morda Sejalca? Kaj pa Krik ali pa Zvezdnato nebo nad Reno? Se ne morete odločiti, kaj bi najbolj sodilo v vaš prostor? Nimate dovolj denarja, da bi si privoščili cenjeno umetniško delo?

Electric Objects predstavlja poceni alternativo – E02, 23-palčni HD LCD-zaslon (1080p), ki ga povežemo z namensko aplikacijo, kar nam omogoča, da se znotraj črnega ali belega mat okvirja prikazuje želena umetnina, ki jo zberemo iz prek 30 tisoč umetniški del velike zbirke in to povsem brezplačno. No, za 280 evrov, kolikor stane naprava.

PREBERITE ŠE: Mono Lamp – namizna svetilka z motivom testne slike

Če se včlanite v njihov Art klub, pa imate dostop praktično do vsake umetniške slike, ki obstaja, in to za prgišče evrov. Z aplikacijo ne le določite slike v okvirju, pač pa tudi, kdaj se zaslon ugasne ali zatemni.

Galerija – okvir za digitalni zaslon E02:

Okvir za digitalne slike EO2Odpri galerijo

Servieta v obliki božičnega drevesa DIY: naredite božično drevo iz prtička Dekor v barvah dragih kamnov 7 top trendov za dom v letu 2017 Namizna svetilka Mono Lamp Mono Lamp – namizna svetilka z motivom testne slike Lep prtič, spet s snežinko. Za velik učinek potrebujete zgolj to. Dekoracija božične in silvestrske mize: čudoviti in preprosti pogrinjki · · · · ·