Canon EOS R
V zraku · tehnologija

Po tem, ko je Nikon pred kratkim predstavil brezzrcalni kameri polnega formata Z6 in Z7, zdaj odgovarja Canon. Kdo bo v spopadu med fotografskima velikanoma potegnil daljši konec?

Sistem EOS R ne vključuje le funkcij, ki smo jih že lahko spoznali v sklopu starejših Canonovih modelov. V prilagodljivem ohišju iz magnezijeve zlitine skriva veliko novega.

EOS R se lahko pohvali z izmenljivim objektivom, visoko hitrostjo delovanja in nastavkom za široki objektiv, ki je združljiv z novimi objektivi RF. Ti se bodo izkazali ob delu na optimalni razdalji s tipalom polne velikosti. Fotoaparat je hkrati združljiv z objektivi EF in EF-S.

Senzor samodejnega ostrenja CMOS z ločljivostjo 30,3 MP in zmogljivostjo ISO bo pripomogel k ustvarjanju izjemno ostrih slik. Hkrati vključuje sistem za zaznavanje faze, procesor DIGIC 8 in digitalni optimizator objektiva. S pomočjo zbirke bliskavic Sppedlite bo uporabniku omogočena prilagodljiva in ustvarjalna možnost osvetlitve. Videoposnetke 4K lahko prek povezave HDMI predvajate v 10-bitni obliki.

Dizajn fotoaparata je naravnan tako, da ponuja visoko stopnjo prilagodljivosti in udoben prijem. Njegovo delovanje je preprosto tudi zaradi večnamenske vrstice za dotik, elektronskega iskalnika visoke ločljivosti in vrtljivega zaslona.

Kamero, ki jo je mogoče upravljati na daljavo, lahko prek vgrajenega omrežja Wi-Fi povežete s pametnim telefonom. Na ta način boste omogočili prenos fotografij v oblak.

Galerija – Canon EOS R

Canon EOS ROdpri galerijo

beautiful-daylight-enjoyment-777155 10 aplikacij za produktivnost, ki jih boste dejansko uporabljali Nubia-Alpha-Wearable-Smartphone-0-Hero Nubia Alpha: novodobni pametni telefon, ki ga namestite na zapestje Huawei AI Cube IFA 2018: AI Cube je Huaweieva napredna tehnologija z dodatkom Amazonove Alexe Sodapop Sodapop: zvočnik, ki je pritrjen kar na plastenko · · ·