equinox-snowcoach
Utrip mesta · mobilno

Motorne sani so idealno prevozno sredstvo za preganjanje po snegu, a njihova težava je, ker lahko prevažajo omejeno število ljudi, leden veter med vožnjo pa tudi ni dobro povabilo za sovoznika. S prikolico iz polietilena, Equinox Snowcoach, teh težav ni. Ta mini ”kočija” v obliki kapsule, ki se priklopi na motorne sani, namreč ponuja udoben in varen prevoz za še dve osebi.

Equinox Snowcoach je prikolica za motorne sani, ki v dolžino meri 183 centimetrov, nekaj manj, 132 in 114 centimetrov, pa v višino oziroma širino. V njeni udobni in prostorni notranjosti je prostora za dve osebi in shrambo opreme. Za udobno vožnjo skrbijo plinski amortizerji, za varnost pa prednje in zadnje luči, odbojniki ter varnostna pasova na sedežih.

PREBERITE ŠE: Filmska premiera slovenskih smučarjev in deskarjev Untouched project: Sunny Side of the Alps

Na voljo je v črni, rumeni, rdeči, modri in zeleni barvi, priloženo pa ima tudi letne opremo, natančneje gumi, saj lahko zimzeleni vagonček iz smuči smukne v pnevmatiki in tako postane tudi prikolica za ATV štirikolesnike.

Odpri galerijo

opel_astra_1.6CDTi_test_22 Opel astra 1.6 CDTi – novo dizelsko srce, novo poglavje ekonomičnosti mercedes-Benz_GLE_uradno_5 Mercedes-Benz GLE coupe prihodnjo jesen trn v peti BMWju X6 Akrapovic-Full-Moon-Concept-01 Akrapovič “šokiral” s futuristično študijo motocikla imenovano full moon treasure-vintage-old-classic-cars-retromobile-france-roger-baillon-110 Našli 60 starodobnih avtomobilov, ki so bili pozabljeni kar 50 let ·