erdem x h&M
Utrip mesta · moda

Švedski modni gigant H&M letos sodeluje z modnim oblikovalcem ERDEMOM, ki ga obožujejo tako ljubitelji mode kot tudi slavne osebnosti. Kolekcija bo na voljo od 2. novembra na spletu in v izbranih trgovinah. Tukaj pa je že edinstven “lookbook”, ki bo razkril, kaj lahko pričakujete od te težko pričakovane tokrat ženske in moške kolekcije.

Priznani fotograf Michal Pudelka je skupaj z Erdemom in podjetjem H&M ustvaril edinstven lookbook, zvest Erdemovemu načinu izražanja lepote, ki vključuje kose iz kolekcije ERDEM x H&M.  Podobe je prepojil z občutkom angleškosti, ustvarjal pa je v isti čudoviti podeželski hiši, kjer je posnel kampanjo za tisk in kjer je Baz Luhrmann režiral svoj kratki film za ERDEM x H&M.

Galerija – ERDEM x H&M: tukaj je edinstven “lookbook” težko pričakovane kolekcije

ERDEM x H&M: ženska kolekcija Odpri galerijo

Neprecenljivo modno doživetje #01 Urša Premik Neprecenljivo modno doživetje na MBFWLJ Lisca & Ana Bucik Lisca & Ana Bucik: simpatični tandem Nike Flyleather: nov material, ki obljublja čistejši svet Nike Flyleather: nov material, ki obljublja čistejši svet mbfwlj Katere “it” kose moramo imeti v omari po mnenju modne stilistke? · · · ·