Sodobno modularno kopalniško pohištvo Esperanto
Utrip mesta · dom

Kolekcija kopalniškega pohištva Esperanto je kot nalašč za opremo majhnih prostorov, saj sestoji iz modularnih enot, ki se med seboj ujemajo kot sestavljanka in skupaj tvorijo popolnoma optimizirano kopalnico.

Esperanto je najnovejša kolekcija kopalniškega pohištva italijanskega podjetja Rexa Design, ki jo je oblikovala industrijska oblikovalka Monica Graffeo. Modularne enote, ki se med seboj ujemajo kot delci sestavljanke, so oblikovane z namenom, da z njimi kar najbolj izkoristimo prostor, poleg izjemne uporabnosti pa jih odlikuje prefinjen sodobni dizajn, ki je kot nalašč za opremo minimalističnih kopalnic z industrijskim pridihom. Elemente lahko poljubno obesimo na zid ali pa s stilsko dovršenimi nogicami postavimo na tla. Potem ko izberemo elemente in jih sestavimo, videz zaokrožimo z estetskim umivalnikom, ogledalom in držali za brisače. Popolno!

PREBERITE ŠE: 63 spektakularnih kaminov, zaradi katerih boste želeli še ta trenutek zakuriti ogenj

Sodobno modularno kopalniško pohištvo EsperantoOdpri galerijo
Stenska svetilka na dotik Slap it Slap it: svetilka na dotik v obliki zadnjice, ki se prižge, ko jo plosknete po zadnji plati Ro Summer Collection Ró Summer Collection – pohištvo in dodatki za dom s skandinavskim pridihom Modularne viseče luči "Plumen" Nova kolekcija modularnih visečih svetilk Plumen Kolekcija luči "Boiler Lamp" Boiler Lamp – luči, narejene iz dotrajanih kavnih avtomatov · ·