eubos 1
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vsi bi radi dočakali sto let, zdravi, mladi in lepi, točno takšni, kot smo danes. A ljudje se staramo in temu naravnemu procesu se čisto zares ne moremo izogniti. Čeprav čudežnega vira mladosti še nismo odkrili, lahko proces staranja kože z zdravim življenjskim slogom in rednim negovanjem vsaj upočasnimo. Učinkovina DermoCom, ki vsebuje ekstrakt žafranove čebulice, učinkovito regenerira kožo, skriva pa se prav v nočni kremi Eubos Hyaluron Perfect Night Repair, ki se bori proti gubicam z inovativnim “botoks” učinkom. Ob nakupu dveh krem priložijo kar eno gratis, poštnina pa je pri nakupu ene kreme z uporabo kupona brezpostnine3D brezplačna!

Kaj se dogaja s kožo, ko se staramo?

S staranjem kože se zmanjša izražanje rastnih faktorjev, posledica tega je zmanjšana sinteza proteinov kot sta elastin in kolagen. Manj kolagena in elastina pa pomeni manj elastična in manj čvrsta koža. Topikalno nanešeni kozmetični izdelki v večini dosežejo in delujejo samo na epidermis, dermisa – torej tistega dela kože, kjer se dogajajo glavne starostne spremembe v koži pa v večini ne dosežejo. Da bi povečali elastičnost in čvrstost starejše kože, se mora povečati sinteza elastina in kolagena. Do tega lahko pride, če se stimulira keratinocite v epidermisu, da sproščajo več rastnih faktorjev, kar povzroči povečano sintezo kolagena in elastina v dermisu. Strokovnjaki so torej odkrili učinkovino, ki stimulira medcelično komunikacijo. Sposobnost tega procesa so dokazali za izvleček čebulice žafrana, tako v in vitro kot tudi v in vivo kliničnih študijah, in sicer so klinične študije pokazale, da se po samo dveh tednih uporabe poveča sinteza kolagena kar za 115%, elastina pa za 25%. Izjemen rezultat je merljiv z mehkim botoks učinkom.

PREBERITE ŠE: Bodi prava lepotica tudi brez ličil!

In kaj to pomeni v praksi?

Bolj gladko, čvrsto, napeto kožo z manj gubic.
Izvleček čebulice žafrana je v inovativnem kompleksu imenovanem DermCom, ki je glavna sestavina kreme Eubos Hyaluron Perfect Night Repair. DermCom je prejel tudi nagrado za inovativnost in učinkovitost. Eubos Hyaluron Perfect Night Repair poleg dokazano učinkovitega izvlečka iz čebulice žafrana (v kompleksu DermCom) vsebuje tudi druge pomembne sestavine, ki bistveno pripomorejo k temu, da je koža bolj napeta, polna, navlažena, regenerirana in gladka.

  • Hialuronska kislina ima sposobnost vezave vode, in sicer več kot 1000­krat lastne mase vode. V kozmetičnih izdelkih to prispeva k hidraciji kože, torej ohranja njeno vlažnost. Prav tako prispeva k mladostnemu videzu kože, saj vpliva na tvorbo novih kolagenskih vlaken.
  • Karitejevo maslo kožo nahrani, pomirja, regenerira celice in vlaži.
  • Baobab kožo vlaži in obnavlja, jo napne in osveži.
  • Avokadovo olje kožo hrani, utrjuje, mehča in vlaži.
  • Hibiskus deluje protivnetno, kožo mehča in vlaži.
  • Izvleček rjavih alg krepi učinek hidrolipidne zaščitne plasti, ohranja vlago v povrhnjici in podaljšuje vlažilni učinek.
  • Arganovo olje vlaži, hrani in obnavlja kožo.

Nagrajen DermCom kompleks in skrbno izbrana kombinacija sestavin so pokazali revolucionarne rezultate že po samo dveh tednih uporabe. Izjemen 3D lifting učinek je dosežen zaradi dokazano večje sinteza kolagena in elastina v dermisu.

Philipsov depilator Satinelle Prestige za mokro in suho uporabo Nagradna igra: Philipsov depilator Satinelle Prestige za mokro in suho uporabo Crocsi škodujejo zdravju Crosci so škodljivi za vaše zdravje – nad Crocse še pediatri Sončne opekline Kako ublažiti sončne opekline – domače sredstvo za oskrbo opeklin OnlineGym4me Brezplačno v spletno telovadnico — OnlineGym4me — dva meseca brezplačne vadbe za vse · ·