Volvo S90
Utrip mesta · mobilno

Znani so rezultati prvih testov organizacije Euro NCAP v letu 2017. Za začetek leta so razbijali dva Volva, ki sta se izjemno izkazala. Volvo S90 in Volvo V90 sta se namreč uvrstila med najvarnejše avtomobile v zgodovini testov Euro NCAP.

Na prvih testih Euro NCAP v letu 2017 sta se na rešetu znašla Volvo S90 in Volvo V90, ki sta se na testih izjemno izkazala. Uvrstila sta se celo med tri najvarnejše avtomobile v zgodovini testov Euro NCAP.

Limuzina in karavan iz serije 90 sta oba dosegla pet zvezdic in stopata po poti modela Volvo XC90, ki je bil prvi, ki je dobil maksimalno število točk (6) za samodejno zaviranje v sili v primeru naleta. S90 in V90 sta šest točk dobila tudi za samodejno zaviranje v sili s prepoznavanjem pešcev. Sistem so testirali v treh različnih situacijah, in sicer, ko pešec priteče z leve in desne ter ko otrok priteče z desne med avtomobiloma.

PREBERITE ŠE: Euro NCAP: to so najbolj varni avtomobili 2016

Izkazala sta se tudi s sistemom za ohranjanje vozila znotraj voznega pasu in sistemom za samodejno uravnavanje hitrosti, ki sta vgrajena serijsko.

Galerija – Volvo (Euro NCAP 2017):

Volvo S90 in V90Odpri galerijo

Rain Prisk Porsche 918 Spyder Če bi bil Porsche 918 Spyder terensko vozilo … Audi Q2 Audi Q2: urbani luksuz Tesla Model S 100D (2017) Tesla Model S 100D postavil nov mejnik – zdaj še rekorden električni doseg Luksuzna jahta Regina iz James Bonda Superjahta, s katero je plul James Bond, je lahko vaša · ·