Europarkova sanjska poroka
V zraku

Poroka velja za res poseben, čaroben dan, poln ljubezni in sreče. Tega se zavedajo tudi v mariborskem Europarku, zato so leto 2017 začeli s prav posebnim presenečenjem, ki bo razveselilo predvsem bodoče mladoporočence.

Za sanjsko poroko brez skrbi
Porok se ne veselijo samo pari, pač pa tudi vsi bližnji, ki so na veliki dan priča večnim zaobljubam in sreči v očeh. Vendar pa poroka nemalokrat predstavlja tudi velik finančni zalogaj. Zato so se v Europarku odločili, da bodo paru, ki bo v izboru Europarkove sanjske poroke zmagal, priskočili na pomoč pri pripravah na poroko ter skupaj s partnerskimi podjetji prevzeli organizacijo in izvedbo tega izjemno pomembnega dogodka. ”Vedno radi pripravljamo najrazličnejše dogodke in Europarkova sanjska poroka bo vsekakor za marsikoga eden tistih najlepših spominov, ki si ga bo zapomnil do konca življenja. Iskreno se veselimo, da bomo izbranemu paru pomagali pri uresničitvi sanjske poroke,” je navdušena Simona Mandl, center managerka.

Prijave za uresničitev sanjske poroke že odprte
Prijave zaročencev, ki si želijo uresničitve svoje sanjske poroke, so odprte do konca januarja 2017, pari pa se lahko prijavijo na www.sanjskaporoka.europark.si. 5 finalnih parov bo izbrala žirija, v kateri bodo priljubljeni Dejan Zavec, psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek, stilistka in koreografinja Ana Žvorc ter center managerka Europarka Simona Mandl. Finaliste in žirijo bodo obiskovalci lahko spoznali na različnih dogodkih v Europarku, na katerih bo predvsem zabavno, pa tudi poučno. Zmagovalni par bo z glasovanjem izbrala javnost, zaljubljenca pa si bosta večno zvestobo obljubila na Europarkovi sanjski poroki, 13. maja 2017, ki so ga astrologi potrdili kot srečen datum.


Ledena gora med otokom Paulet in Južnimi Shetlandskimi otoki v Weddllovem morju. Antarktični polotok. / Antarctic Peninsula. 2005. ©Sebastião Salgado. Amazonas Images. Fotografska razstava: Sebastião Salgado – Geneza Od 10. do 21. maja bo Cerkno že enaindvajsetič zapovrstjo odeto v zvoke in ritme jazza. Jazz Cerkno 2016 Majske igre 2016 Majske igre 2016 V arhivu: Muzej naravne zgodovine Smithsonian Sprehodite se skozi sloviti muzej naravne zgodovine Smithsonian ·