PicMonkey Collagemodrc
Utrip mesta · moda

Victoria’s Secret Fantasy Bras so znani kot eni izmed najbolj razkošnih ter dih jemajočih kreacij spodnjega perila, ki služijo bleščečemu finalu skoraj vsake težko pričakovane modne revije The Victoria’s Secret vse od leta 2001. Prvi tak modrc je leta 1996 oblekla Claudia Schiffer na naslovnici blagovne znamke božičnega kataloga in od takrat dalje so ustvarili kar 19 čudovitih modrcov. V članku vam predstavljamo evolucijo The Victoria’s Secret Fantasy Bra modrca.

V čast letošnji razstavi, ki bo zaznamovala mejnik v zgodovini Fantasy Bras s kar dvema modeloma, Adriano Limo in Alessandro Ambrosio, smo pripravili pogled na vseh 19 Fantasy Bra modrcov.
Ironično, 1 milijon ameriških dolarjev je najcenejši Fantasy Bra modrc in ni nič v primerjavi z nekaterimi kosi, ki so jih pri Victoria’s Secret pokazali v zadnjih letih.
Model Heidi Klum, je imela čast, da je na modni pisti modrc nosila kar trikrat, hkrati pa je bila prvi angelček, ki je Fantasy Bra tudi pripeljala na modno pisto. Najdražji modrc je ocenjen na 15 milijonov ameriških dolarjev in drži Guinessov rekord za najdražje spodnje perilo, ki so ga kadarkoli ustvarili. Nosila ga je Gisele Bündchen leta 2000, narejen je bil iz rdečega satena ter okrašen z več kot 300 karatnimi tajskimi rubini.

PREBERITE ŠE: Evolucija ženskih oblačil za v službo skozi 20. stoletje

Modrci, ki jih kreairajo znani draguljarji kot je Damiani ter se oglašujejo kot “ultimativno” praznično darilo, so na voljo za nakup eno leto po njihovem vstopu v svet mode. Do zdaj sta kupca našla le modrc iz leta 2004 in modrc iz leta 2012. Če se kupec ne pojavi, se mordc razdre.

V galeriji si oglejte vseh 19 Fantasy Bras.

Claudia Schiffer, The Million Dollar Miracle Bra, 1996. Cena: 1 milijon ameriških dolarjevOdpri galerijo
fastcompany 10 najbolj dobičkonosnih modnih znamk leta 2014 Screen Shot 2014-11-09 at 12.09.36 Young Couture – Platforma unikatne mode, ki podpira Slovenski modni dizajn Jean Paul Gaultier - nymag.com Z zadnjo Pret-a-porter kolekcijo se je poslovil Jean Paul Gaultier burberry-from-london-with-love-campaign-00 “From London with Love” ali Romeo Beckham v oglasu za Burberry · ·