torbica
Utrip mesta · moda

Dobro znan problem iskanja stvari po torbici bo na našo srečo končno rešen ‒ ultra modna torbica FABRIKK VELA LED bo zasvetila vsakič, ko jo boste odprli in posegli po kakšni stvari, ki jo hranite v njej. Ni samo funkcionalna, temveč tudi okolju prijazna.

Oblikovalka torbice FABRIKK VELA Kate Pearson je ustvarila modni dodatek, ki je v notranjosti opremljen s tehnologijo, ki se sveti. Vsakič, ko boste odprli torbico, se bodo prižgale LED luči, ki bodo ustvarile občutek, kot da se sveti materialBarvo luči lahko spremenite tako, da zamenjate LED-priključke, ki so vgrajeni v notranjosti torbice.

Torbica FABRIKK VELA LED je izdelana iz ekoloških materialov, in sicer plute, ki je trpežna, vremensko odporna, mehka na dotik in lepega videza. Oblikovalka meni, da je pluta popolna ekološka alternativa usnju, lahko pa jo izdelate v različnih modelih, vzorcih in barvah.

Bi imeli takšno torbico?

Najboljše spodnje perilo glede na vaš tip postave Kakšno spodnje perilo je najbolj primerno za tvojo postavo? To so Nikove superge, ki jih ne želite pustiti na zelenici. NIKE predstavil superge Golf Grass, na katerih raste trava shutterstock_751845763 Kako pozimi pravilno skrbeti za usnjene čevlje? Nike Adapt BB Nike Adapt BB: revolucionarne “pametne” superge, ki spreminjajo obliko ·