o-ONLINE-DATING-facebook
V zraku · tehnologija

Tinder in druge aplikacije za zmenke bodo v bližnji prihodnosti dobile novega tekmeca. To ne bo nihče drug kot Facebook, ki bo svoji mobilni aplikaciji dodal funkcijo za spoznavanje bodočih partnerjev.

Mark Zuckerberg je na Facebookovi letni konferenci F8 naznanil, da bo “Facebook Dating”, kakor se funkcija imenuje, kmalu del aplikacije Facebook. Namenjen bo grajenju dolgoročnih partnerskih zvez.

Facebook Dating na prvi pogled spominja na Tinder, vendar je med njima kar nekaj razlik. Facebookova različica je bolj družbeno usmerjena, saj pri združevanju partnerjev upošteva skupne dogodke in skupine, katerih del so uporabniki družbenega omrežja.

Facebook Dating vam bo omogočil, da ustvarite nov profil, namenjen zmenkarijam, ki se bo razlikoval od običajnega Facebook profila. Aktivnosti ne bodo deljene z vašimi prijatelji v obliki objav na zidu. V novi aplikaciji se boste predstavljali le z imenom. Ujemanje s katerim od posameznikov, ki so na seznamu vaših prijateljev na Facebooku, ne bo mogoče. Za potrebe Facebook Datinga bo ustvarjen tudi ločen nabiralnik za sporočila. Ob prvem pogovoru s simpatijo boste lahko pošiljali tekstovna sporočila, ne pa tudi fotografij in videoposnetkov.

Facebook je za zdaj še v fazi načrtovanja funkcije, zato je še nekaj časa ne boste mogli uporabiti. Več informacij bo znanih v prihodnjih mesecih.

Lofree QTV Lofree QTV: televizija, budilka ali zvočnik? J-deite RIDE J-deite RIDE: transformerji odslej tudi v resničnem življenju Levimoon Levimoon: luna, ki lebdi nad vašo pisalno mizo Beoplay P6 Beoplay P6: visokotehnološki zvočnik, izdelan po skandinavsko · ·