cover-facebook-messenger
V zraku · tehnologija

Čeprav video klici na mobilnih napravah niso ravno novost, je novo to, da jih bomo lahko kmalu opravljali kar preko Facebook Messenger-ja. Pri Facebooku so namreč pokazali jezik Skype-u in poskrbeli za lastne video klice znotraj omrežja.

Pri Facebooku so že pred časom s pomočjo Skype-a uporabnikom ponudil video klice znotraj omrežja, a omenjena funkcija ni bila realizirana v takšni meri kot bi si pri Facebooku želeli. Do danes, saj so pri Facebooku stvar vzeli v svoje roke, pokazali jezik Skype-u, Google Hangouts in Face Time-u in svetu predstavili svojo novo funkcijo.

Pri Facebooku ne ciljajo na zaslužek iz samih klicov, saj bodo ti brezplačni (preko LTE in WiFi omrežij), si pa neznansko želijo, da uporabniki v želji po klicanju ostajamo kar na njihovem omrežju. Z novo možnostjo video klicanja so zagotovo našli način, s katerim bodo število svojih uporabnikov še povečali. Boste kliknili na gumb “call” na svoji časovnici?

Akcijska kamera TomTom Bandit Akcijska kamera TomTom Bandit pretresa trg akcijskih kamer Preverite, koliko let vam glede na fotografijo prisodi Microsoft. Preverite, koliko Microsoft misli, da ste stari? #HowOldRobot Lenovo LaVie Z Prenosnik Lenovo LaVie Z je še lažji in še zmogljivejši kot novi Apple MacBook Brskalnik Microsoft Edge Brskalnik Internet Explorer predaja štafetno palico brskalniku Microsoft Edge ·