PicMonkey Collagefacebook
V zraku · tehnologija

Facebook bo dobil pomembno vizualno nadgradnjo. Kar je nekoč bila slika profila, bo lahko že prav kmalu video! Gre za kratek videoposnetek, ki se bo tako predvajal vsakomur, ki se bo odločil obiskati naš profil.

Facebook je pred kratkim naznanil svojo pomembnejšo nadgradnjo – skupaj z nadgradnjo nekaterih mobilnim uporabnikom prijaznih funkcij so se odločili, da našo profilno fotografijo spremenijo v video. Kratek videoposnetek se bo tako predvajal vsem, ki bodo obiskali naš profil, nam pa bo nova funkcija omogočila, da pokažemo drugo plat sebe in se s prikazno sličico poigramo na način, ki nam ga samo fotografija ni omogočala.
Nadgradnja prihaja počasi, prav tako je ne bomo dobili vsi hkrati. Naprej bo na voljo za uporabnike iPhona, uporabniki Androida pa bomo morali še malo počakati.

PREBERITE ŠE: Mark Zuckerberg nas popelje na virtualni sprehod po novih Facebook prostorih

In če ste med tistimi redkimi srečneži, ki bodo nadgradnjo dobili nekoliko prej kot preostali, so tukaj navodila, kako spremeniti prikazno fotografijo v prikazni video na iPhonu.
1. Odpremo aplikacijo za Facebook na svojem iPhonu.
2. Pritisnemo gumb “Več” v spodnjem desnem kotu zaslona.
3. Prva stvar, ki se pojavi na seznamu, bi moralo biti naše ime. Kliknemo nanj in gremo na svoj profil.
4. Kliknemo na svojo prikazno fotografijo.
5. V meniju se mora pojaviti možnost “Posnemi nov profilni video” ali pa bomo lahko zasledili, da funkcija “Prihaja kmalu”. Če že imamo možnost videa, ga lahko brez skrbi posnamemo in tako pozdravimo vse, ki obiščejo naš profil.

Tablični računalnik Sharp Aquos Famiredo Sharp Aquos Famiredo: je to tablica ali televizor? Trinity je vaša osebna vetrna elektrrna. Trinity – prenosne vetrne elektrarne, ki napajajo vse od mobilnih naprav do hiše in avtomobila DSC_4982d Slovenci na Kickstarterju Wrio je satovnata zaslonska tipkovnica Wrio – zaslonska tipkovnica, ki bo revolucionirala način kako tipkamo · ·