Facebook se je odločil pomagati vsem nesrečnežem, ki se trudijo preboleti razpadlo zvezo
V zraku · buzz buzz

Pri Facebook-u očitno upoštevajo nasvet Taylor Swift, ki pravi “nikoli, nikoli, nikoli ne bova več skupaj.” Priljubljeno družbeno omrežje sedaj namreč ponuja opcijo, s katero lahko izberete, da vaš/a bivši/a vidi manj vaših objav in obratno – tudi vi vidite manj njegovih/njenih Facebook objav.

Facebook je vedno poln novosti. Tokrat se je odločil pomagati vsem nesrečnežem, ki se trudijo preboleti razpadlo zvezo. Z opcijo “see less” z vašega Facebooka izbriše objave bivšega uradnega Facebook partnerja.

PREBERITE ŠE: Pooch Selfie: Pasji selfi ali kaj vse si lahko še izmislijo na temo selfijev

Če ste bili torej tudi na Facebooku v razmerju s svojim bivšim/bivšo, bo Facebook po razpadu vajine zveze skril njegove/njene objave, omogoča pa tudi opcijo urejanja, kdo lahko vidi vajine bivše skupne objave, odznači vas z vajinih skupnih fotografij in določi, koliko vašega profila je glede na vaše želje vidnega vašemu bivšemu/bivši. Vse, brez da bi o tem obvestil kogarkoli.

Vodje 10 novih resnic, ki jih upoštevajo sodobni vodje Anti-LEGO copati v značilnih rumeno-rdečih barvah AntiLego copati: Lego naredil konec bolečinam ob pohojenih kockah Emoticon "obraz s solzami veselja" Uradna beseda leta 2015 sploh ni beseda! Kaj pa potem je? Half&Half: ljubezen na daljavo preko umetnosti Zveza na daljavo: par, ki na domiseln način kljubuje ”črni statistiki” ·