cell-phone-connection-contact-6111
V zraku · tehnologija

Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste takoj po oddanem sporočilu svojo odločitev obžalovali. Na žalost pa se po kliku na gumb ‘pošlji’ situacije ne da več izboljšati. Ali pač?

Na začetku letošnjega leta so v javnost pricurljale informacije, da je Facebook skrivno izbrisal nekatera stara sporočila, ki jih je v aplikaciji Messenger poslal njegov ustanovitelj Mark Zuckerberg. To je bilo nekoliko nenavadno, saj Facebookovim uporabnikom takšna funkcija ni na voljo. Če izbrišete sporočila v svojem nabiralniku, bodo namreč še vedno dostopna prejemniku.

Aprila so pri Facebooku zatrdili, da nameravajo kmalu ponuditi funkcijo “unsend”, a o podrobnostih takrat še niso govorili. Temu pa ni več tako, saj smo naposled le dobili prvi pogled na težko pričakovano novost.

Ob urejanju sporočil v pogovoru bodo uporabniki nad napisom ‘Izbriši’ oziroma “Delete Message” opazili tudi omenjeni “Unsend Message”. Če se boste odločili za slednjo možnost, boste sporočilo v naslovnikovem nabiralniku izbrisali, še preden ga bo ta opazil. Prav tako lahko pričakujemo, da bo funkcija časovno omejena, kar pomeni, da jo bo mogoče uporabiti le v določenem času po pošiljanju sporočila.


IRL: očala, ki blokirajo oglase IRL: očala, ki blokirajo oglase Huawei Mediapad M5 lite_-4 Veš, kako Slovenci uporabljamo tablice?! Huawei Mediapad M5 Lite Test: Huawei MediaPad M5 Lite – nizkocenovno presenečenje fist_of_the_north_star_lost_paradise-11 2 videoigri, ki te bosta to jesen popolnoma zasvojili · ·