Preveri, kako privlačen si!
V zraku · buzz buzz

Spletna stran, ki ti pove, kako privlačen si. To je povzetek spletne strani, pod katero se podpisuje Blinq, aplikacija za zmenkarije. Uporabnika povabi, naj naloži svojo fotografijo, in oceni, kako privlačen je (na lestvici od ”hmmm” do ”božanski”), prav tako oceni njegovo starost. Kako privlačen si pa ti?

Faces je spletna stran, ki oceni, kako privlačen si. Vse, kar morate storiti, je, da naložite svojo fotografijo, umetna inteligenca pa stori vse ostalo, to je, oceni privlačnost in starost osebe na fotografiji.

PREBERITE ŠE: Tinder: Brezplačna aplikacija za spoznavanje in parčkanje, kjer lahko spoznate tudi Švedinjo! [APP]

Zadevo so razvili pri švicarskem podjetju, ki ponuja mobilno aplikacijo Blinq, privlačnost osebka pa ocenjuje s ”hmmmm”, ”OK”, ”nice” (čeden), ”hot” (vroč), ”stunning” (osupljiv) in ”godlike” (božanski). Preveri, kako oceni tvoj videz.

Vaš pametni telefon je umazan! Kako očistiti pametni telefon, to leglo bakterij in umazanije? Kako čevlje zaščititi pred soljo, snegom in vodo? Kako čevlje zaščititi pred soljo, snegom in vodo? Vesolje v eni fotografiji Celotno vesolje na eni sami fotografiji! Umetnine iz vodnih kapljic Aravis Dollmenna: neverjetne umetnine iz kapljic vode ·