Namizna svetilka je naše drugo sonce.
Utrip mesta · dom

Ljudje smo najbolj vajeni naravne svetlobe, ki nam jo dostavlja sonce. Toda sonce vedno ni dovolj, zato si dneve podaljšujemo z umetno svetlobo, ki pa jo koristimo tudi podnevi. In ker se ob dnevni svetlobi najbolje počutimo jo veliko svetil skuša karseda posnemati. A še nobenemu ni to uspelo to tako, kot to uspeva namizni svetilki Fade Task Light, ki simulira domala vsako naravno svetlobo, tudi zahajajoče sonce.

Ko izbiramo med namiznimi svetilkam, je jeziček na tehtnici običajno dizajn. A namizne svetilke so precej več kot le stilski dodatek prostora. Njihova prvotna naloga je, da priskrbijo primerno svetlobo. In tu jih večina pogrne na izpiti. A ne Fade Task Light.

Ta minimalistično oblikovana namizna svetilka, narejena iz enega samega kosa jekla, ki ga je moč upogibati do 120 stopinj, namreč prek analognega vmesnika omogoča nastavitev različne jakosti (med 45 in 370 lumni) in barve svetlobe (oddaja svetlobo s temperaturo med 2700 in 5600 Kelvini). To pomeni, da si lahko ustvarite karseda prijetno in optimalno delovno okolje, kar posledično pomeni, da boste produktivnejši.

PREBERITE ŠE: Luminose: Lesena namizna svetilka v obliki psa

Namizno USB-svetilko Fade Task Light tvori 16 LED-lučk, ki nas s svetlobo lahko preskrbujejo kar 50 tisoč ur. Preverite, kako se obnaša v praksi.

Galerija:

Namizna svetilka Fade Task Light je naše drugo sonce.Odpri galerijo
B-Tourist Strip - za več zasebnosti in udobja na letalu B-Tourist Strip – viseča mreža za glavo, ki med letom nudi udobje in zasebnost Hitro sestavljivi kavč narejen iz kartona. Kavč iz kartona, ki se ziba kot gugalnik in sestavi 1, 2, 3. Prikupni gospodinjski pripomočki, ki bodo poživili dom. Prikupni, originalni in praktični. Gospodinjski pripomočki, ki bodo poživili dom. Mobilité je kombinacija skejta in delavniškrga stola Mobilité = skejt + delavniški stol · · ·