Fade je trenutno najbolj vroča moška frizura.
Utrip mesta · moda · moška moda

Moški, če iščete frizuro, s katero boste totalno zažigali, je edina prava izbira frizura fade, saj ta hip velja za najbolj kul frizuro za moške. Odprite revijo, prižgite televizijo, fade je vsepovsod. Pričeska, kjer so lasje od vrha glave navzdol vedno krajši in ki je bila konec prejšnjega stoletja popularna med Afroameričani. Spomnite se samo na Fresh Princa. A to ne pomeni, da so vse tovrstne pričeske take, še zdaleč ne. Fade je pravzaprav na vsaki glavi različna, vse pa je odvisno od tega, kako hitro dolgi lasje prehajajo v kratke oziroma obratno in kaj se z njimi zgodi na temenu. Predstavljamo vam šest najbolj popularnih tipov tovrstnih pričesk.

Če želite slediti trendu, potem na vprašanje frizerja ”Kakšno frizuro bi radi?” kot iz topa izstrelite ”fade” (‘prehajanje’). S tem boste ne samo izpadli ”Jack”, ker poznate najnovejše termine iz sveta mode, ampak boste ”Jack” izpadli tudi na ulici, saj boste nosili trenutno najbolj kul frizuro za moške.

PREBERITE ŠE: Trend: Moške modne frizure 2015

Kjer fade prekaša druge frizure je, da ni šablonska, kar pomeni, da znotraj tega stila vlada tisoč in en stil. Velja pravilo- kolikor glav, toliko fade slogov, no, najbolj popularnih pa je teh šest: klasični, nizki, srednji, visoki, pojemajoči in škarjasti fade. Več o njih pa v nadaljevanju.

Kavbojke ali trenirka, to ni tu vprašanje. Sweat Tailor hlače so oboje. Sweat Tailor – kavbojke, ki pa so v resnici trenirka 100 let moške kopalne mode. 100 let moške kopalna mode ali moške kopalke skozi zgodovino Parodija na oglas za moško spodnje perilo Calvin Klein Takšna je resničnost: to nastane, ko “navadni” moški poustvarijo oglase za spodnje perilo Calvin Klein Foto via: Grant Lamos IV, theartofdress.org, buzzfeed.com Jesen 2015: bizarne modne smernice napovedujejo motive genitalij in viden moški ud · · ·