Fantje, odgovor obstaja: to privlači najprivlačnejše ženske!
V zraku · buzz buzz

Moški, verjetno vas zanima recept, s katerim boste privlačili najprivlačnejše ženske – znanost je končno našla odgovor!

Če je vaš prstanec daljši od vašega kazalca, to pomeni, da ste v maternici doživeli ‘napad’ moškega hormona testosterona, kar pa je zaslužno za prave mačo atribute pozneje v življenju.

Raziskava, ki so jo opravili na medicinski fakulteti v Krakovu, ni samo proučila, kakšen učinek ima to na poznejše življenje, ampak tudi na to, kakšne partnerke iščejo takšni moški.

Moški imajo namreč štirikrat večjo možnost, da dobijo žensko, ki ima postavo peščene ure. Enako velja obratno: ženske z bujnim oprsjem in tankim pasom privlačijo moški, ki imajo daljši prstanec kot kazalec.

“Takšni moški so pogosto v družbi privlačnih žensk. Moški z daljšim prstancem imajo tako štirikrat večjo možnost, da so z ženskami, ki imajo tanek pas in večje oprsje,” pravi Berenika Kuna, avtorica študije. Dodaja še, da se moški pri oceni ženske privlačnosti najbolj osredotočajo na pas in oprsje, saj je to tisto, kar jim razkriva podrobnosti o reproduktivnem statusu ženske.

Se strinjaš? ;)


Neverjetno realistični kipi, pod katere bi se s ponosom podpisal tudi Michelangelo. Neverjetno realistični kipi, pod katere bi se s ponosom podpisal tudi Michelangelo ezgif-5-f511598b00i Sports Illustrated prvič v zgodovini z neretuširanimi fotografijami najbolj priljubljeni pari Najbolj priljubljeni pari na Instagramu shutterstock_465915020 10 strašljivih zgodovinskih dejstev, zaradi katerih danes ne boste spali · · · ·