Ena in edina: sestra je najpomembnejša oseba v tvojem življenju
V zraku · buzz buzz

Popularna kultura, ki slavi oblinaste ženske z dobrimi zadnjicami, po svoje vpliva na to, da ženske preživljajo ure v telovadnici, da bi dosegle sanjsko “breskvico”, moški pa se slinijo bolj kot kadarkoli. In od kod izhaja njihova obsesija s tvojo zadnjico?

Družba se spreminja, rojevajo se nove generacije, prihajajo novi trendi, a moški so še kar obsedeni z dobro, čvrsto zadnjico. In za to lahko v prvi vrsti krivimo kar evolucijo. Z evolucijskega vidika se je moški  razvil tako, da hrepeni po plodnih ženskah – dobra zadnjica je signal za primitivne možgane, da je ženska mlada in z lahkoto zanosi ter rodi zdravega otroka.

A zadnjica ni zgolj znak plodnosti, temveč je tudi intimen predel in terra incognita (neraziskan teritorij), ki moške fascinira tudi zaradi številnih drugih razlogov.

Skrivni teritorij

Četudi se sliši čudno, je zadnjica sveti teritorij. In moški se zavedajo, da tja ne smejo moliti, zato jih še bolj privlači. Saj veš, prepovedan sadež je najslajši, zlasti v spalnici – moški radi počnejo stvari “od zadaj”, ker naj bi bilo družbeno sporno, čeprav je analni spolni odnos postal nekaj povsem normalnega. Dobra zadnjica je tako tudi izvor spolnih fantazij, ki vplivajo na boljšo spolno izkušnjo.

“Nekaj za prijeti.”

Moški radi gnetejo stvari, jih preprijemajo in po njih tolčejo – in zadnjica je popoln atribut, na katerem se lahko izživljajo. Ne mislimo le v času posteljnih igric, temveč tudi v javnosti, medtem ko počneš vsakodnevne stvari. Zdi se, da na tak način moški pokažejo, kaj imajo ob sebi in so ponosni na svojo kakovostno izbiro. Pa še zastonj se sproščajo.

Pokazatelj dobrega zdravja.

Dobra zadnjica je sinonim za zdravje in športno aktivnost – no, vsaj moški mislijo, da je ženska z drobro zadnjico zdrava, skrbi zase in želi biti najboljša različica sebe. Športna aktivnost je v moderni dobi postala visoko cenjena in veliko žensk obiskuje fitnes, kar moškega še bolj “podžge”, saj si predstavlja, kako delaš vaje v oprijetih pajkicah, se potiš in trudiš, četudi morda nisi niti s prstom mignila, ležiš na kvaču, žreš čips in si hvaležna, ker te je mati narava preprosto obdarila z bogatim “prtljažnikom”.

“Sanjska” ženska lastnost

Četudi živimo v času, ko spodbujamo vse tipe ženskega telesa, velja zadnjica za sanjsko lastnost, ki bi jo morala imeti po nenapisanem pravilu čisto vsaka ženska. Pozornost moških med drugim vzbudi tudi lepo ukrivljena hrbtenica, in sicer del telesa, kjer se hrbtenica sreča z zadnjico.

In, verjeli ali ne, so raziskovalci ugotovili tudi, da so moški na nek način obsedeni z zadnjicami. Ko moški zagleda žensko z dobro zadnjico, se aktivira področje možganov, ki ga aktivirajo droge ali pijače.

Vpliv popularne kulture.

Popularna kultura slavi predvsem velike zadnjice, zato ni čudno, da želijo ženske posnemati zvezdnice z dobrimi zadnjicami in na tak način pritegniti pozornost. Ni niti nenavadno, da želijo moški imeti ob sebi žensko z dobro zadnjico, ker se želijo prepričati, da zares obstajajo v resničnem svetu ženske s takšnim bogastvom.

Ta epidemija narašča in se zdi, da ne kaže znakov pojenjanja. In če se želite nalesti te “bolezni“, hitro v telovadnico!

lm8zsyq 10 najbolj vročih ženskih imen na svetu: je tvoje med njimi? Kakšna je povprečna slovenska ženska? Dan žena: kakšna je povprečna slovenska ženska? Kakšne so domnevno tvoje korenine? Poglej svoja stopala: njihova oblika ti pove, od kod so tvoje korenine! 5 samorastnih milijarderjev, ki so presegli 1 milijardo pred 30 letom 5 samorastnih milijarderjev, ki so presegli 1 milijardo pred 30. letom · ·