g_b1beef3ffcb050339052278739f52c37_2_1400x1100
V zraku · buzz buzz

Enojajčni dvojčki nastanejo pri večplodni nosečnosti in so zelo redki. V večini primerov velja, da jih med seboj težko ločimo. Ali res niso niti malo različni?

Peter Zelewski je bil fasciniran nad vezmi, ki si jih delijo enojajčni dvojčki, zato je prišel do zanimive zamisli. Pred objektiv je postavil dvojčke, oblečene v enaka oblačila. Fotografije, ki jih je ustvaril, so razkrile, da je med njimi vendarle mogoče opaziti kar nekaj razlik. Ali jih opazite tudi vi?

Kira in Taya – 15 let, London, november 2017

Enaka obleka, poza in izraz na obrazu ne morejo skriti razlik med dvojčicama. Že na prvi pogled lahko opazimo, da imata različno obliko obraza.

Duke in Joe – 15 let, London, julij 2017

Fanta se med seboj občutno razlikujeta. Joe je navdušenec nad kozmetiko in želi postati umetnik ličenja, medtem ko se Duke posveča fotografiji.

Devontay in Dijon – 23 let, London, marec 2018

Ko sta bila majhna, sta sanjala o različnih karierah. Devontay je želel postati astronom, Dijon pa odvetnik. Danes oba študirata menedžment.

Tululah in Delilah – 13 let, London, januar 2018

Dvojčici najlažje ločimo po lepotni piki na Tululahinem desnem licu. Pravita, da sta neločljivi. Skupaj sta tudi ponoči, saj spita v isti postelji.

Clinton in Lee – 23 let, London, februar 2017

Že od malih nog se oblačita enako, kar je še posebej zmotilo učitelje v šoli. A kljub temu je temu še danes tako.

Chloe in Leah – 13 let, London, november 2017

Tudi Chloe in Leah sta spletli posebno vez. Pravita, da vselej vesta, kaj misli, čuti ali celo sanja druga.

Bill in Toby – 14 let, London, september 2017

Dvojčka menita, da sta si še bolj kot po videzu podobna po načinu mišljenja. Marsikdaj se namreč zgodi, da na dan prideta z isto idejo.

Sharmeena in Ridhwana – 23 let, London, julij 2017

Pogoste selitve so le še okrepile vezi med Sharmeeno in Ridhwano. Čeprav v novem okolju nista imeli prijateljev, sta imeli druga drugo.

Reggie in Mickey – 2 leti, London, oktober 2017

Že v prvih letih življenja Reggie in Mickey kažeta različne interese. Njuna starša sta zadovoljna, da sta povila dvojčka, saj menita, da bosta sinova najboljša prijatelja za vedno.

Edwina in Rebecca – 27 let, London, marec 2018

Dvojčici se radi spominjata prigode izpred nekaj let. Med počitnikovanjem v Italiji je Edwina zbolela in bila zato hospitalizirana. V bolniški sobi ji je družbo delala Rebecca. Ko je slednja zapustila bolnišnico, se je italijanski zdravnik razburil, saj je mislil, da je Edwina pobegnila.

Che in Leonie – 23 let, London, oktober 2017

Dvojčici sta imeli težko preteklost. Njuna mati je bila odvisnica od drog, medtem ko je njun oče zaradi prevelikega odmerka umrl, še preden sta se rodili. To ju je še toliko bolj povezalo.

Photo by sk from Pexels 3 astrološka znamenja, ki se velikokrat poročijo mlada, si med njimi? Ai285x4 1. april: najbolj posrečene prvoaprilske potegavščine, ki jih morate poskusiti 171121-math-test-stock-image-feature-image V javnosti maturitetne pole angleščine in matematike za spomladanski rok 2018 02-Fresh-air-for-the-baby Svet je že od nekdaj obrnjen na glavo: te stvari so počeli naši predniki · · · ·