Očetje kot modne zvezde
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda

Kdo pravi, da so fashionisti samo mlada in lepa dekleta? Instagramov profil Fashion Dads dokazuje, da so lahko to tudi očetje, za katere ste mislili, da jih je (vsaj, kar se tiče mode) povozil čas. Daleč od tega, čeprav vsakemu od teh očetov ne moremo priznati, da ima ravno občutek za stil … Je tudi vaš oče takšna modna zvezda kot ti očetje, ki niso nehali slediti modnim trendom? Kdo sploh še potrebuje modne blogerke?

Številna mlada dekleta, predvsem pa modne blogerke vsak dan naredijo številne fotografije svojih kombinacij oblačil, ki jih nato delijo na družbenih omrežjih. Seveda na te stvari kdaj naletijo tudi številni njihovi starši.

PREBERITE ŠE: DILFs Of Disneyland – seksi očki z malčki v Disneylandu so daleč najbolj vroč Instagramov profil

Na idejo o Instagramovem računu Fashion Dads s fotografijami očetov in njihovim modnim slogom je pred časom med fotografiranjem oblačil prišla modna blogerka Ashley Hesseltine. Sprva je objavljala le fotografije svojega očeta, a je bil njen e-predal hitro poln fotografij drugih očetov, ki so ji jih pošiljali njeni sledilci. Tako se je majhne projekt čez noč prelevil v svetovni fenomen in enega od najzanimivejših in najzabavnejših projektov na Instagramu. Račun Fashion Dads ima danes že prek 160 tisoč sledilcev!

Fashion Dads – trendovsko navdihnjeni očetje, ki pa nimajo stila:

Očetje kot modne zvezdeOdpri galerijo
Zvezdniški pari, ki so skupaj že celo večnost Hollywoodski zakoni, ki trajajo že desetletja Električno kolo LFN LFN: e-kolo, ki je poganjanje v krogu zamenjalo za simulacijo hoje Lost-in-Translation_marriott_discount_code Kaj se zgodi na svetu vsakih 5 sekund? #ljfootie #LJfootie – Ljubljano zajela footiemanija, fotografiranje stopal na Slovenski cesti · · ·