"Fashion Week” Pariz jesen/zima 2015
Utrip mesta · moda · ženska moda

Modne pariške ulice so te dni zavzele ljubiteljice mode z vsega sveta. Začel se je namreč Fashion Week Pariz jesen/zima 2015, ki je za mnoge najpomembnejši del Fashion Week-a. Poglejmo si, kaj so za ogled modnih revij jesen/zima 2015 oblekle najbolj znane fashioniste modnega sveta. Tu so najboljši “streetstyle” videzi pariškega tedna mode.

Pariški teden mode se je uradno pričel, zato preverimo, kaj so za na modne ulice Pariza oblekle znane in manj znane fashioniste z vsega sveta. Fashion Week Pariz jesen/zima 2015 je zadnji in za mnoge tudi najpomembnejši teden mode Fashion Week-a. Za tedni mode v New Yorku, Londonu in Milanu je namreč čas, da se najbolj pomembne osebe v svetu mode sprehodijo po ulicah najbolj romantičnega mesta na svetu. V galeriji preverimo, s katerimi “streetstyle” videzi so nas na pariškem tednu mode očarale modne urednice, blogerke in ostale zvezde modnega sveta.

PREBERITE ŠE: Milan Fashion Week jesen/zima 2015 – najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu

"Fashion Week” Pariz jesen/zima 2015 Odpri galerijo
Milan Fashion Week Kaj prinaša Fashion Week Milano – Jesen/ Zima 2015 cover_new 10 najbolj šik žensk visoke mode PicMonkey Collage Ženski čevlji 2015: modni sandali za pomlad/poletje 2015 Pomlad 2015 Moda pomlad 2015 : Najbolj vroči modni trendi za letošnjo pomlad · · · · · ·