Fear the Walking Dead 2016 – spet na sporedu AMC
Sponzorirano · Kulturni izbor

V ponedeljek, 22. avgusta, se na kanal AMC vrača druga sezona ene izmed najbolj popularnih serij leta 2015, serija Fear the Walking Dead. Sezona se bo nadaljevala z osmo epizodo, serija pa bo na sporedu vsak ponedeljek ob 3.00 in 22.00.

V drugi sezoni serije Fear the Walking Dead smo do zdaj bili priča razpadu družin Clark, Manawa in Salazar. Dogodki na jahti Abigail in v Mehiki so naše junake poslali na izgubljeno iskanje, zdaj pa je prišel čas, da najdejo svoj način preživetja. Alicia se ne more sprijazniti s tem, da Madison ne more pozabiti Nicka, Travis pa se na vse načine trudi rešiti svojega sina Chrisa pred temačnimi silami apokalipse. Strand je izgubljen v svojem žalovanju, temna preteklost Daniela pa vedno znova razočara Ofelio, saj jima nikakor ne uspe začeti svojih življenj od začetka.

Z vsem kaosom, ki je zajel svet, se soočajo glavni liki serije – Madison (igra jo Kim Dickens), Travis (igra ga Cliff Curtis), Nick (igra ga Frank Dillane), Alicia (igra jo Alycia Debnam-Carey), Daniel (igra ga Ruben Blades), Ofelia (igra jo Mercedes Mason), Chris (igra ga Lorenzo James Henrie) in Strand (igra ga Colman Domingo).

Kanal AMC lahko spremljate tudi na Facebooku. Stran lahko povšečkate na povezavi https://www.facebook.com/amctvslo/.

Fear the Walking Dead 2016 – spet na sporedu AMCOdpri galerijo

Balet: Alonzo King LINES Ballet Balet: Alonzo King LINES Ballet Premiera: Iluzije v Mestnem gledališču ljubljanskem Premiera: komedija Iluzije v Mestnem gledališču ljubljanskem Samson in Dalila: velika francoska opera v SNG Maribor Samson in Dalila: velika francoska opera v SNG Maribor Prvi vodovodni sistem na območju današnje Ljubljane so pred 2000 leti zgradili Rimljani. Emono je s pitno vodo oskrbovalo zajetje pri Klečah, ki ga uporabljamo še danes. Ljubljana, zelena prestolnica Evrope, se marca posveča vodi