shutterstock_533093401
V zraku · buzz buzz

Je na področju ljubezni vse tako kakor si želite? Ste prebrali ljubezenski horoskop za leto 2020, pa se nekako ne najdete v njem? Poiščite nasvete v orientalski praksi Feng Shui, s katero boste odpravili negativne energije in privabili pozitivne vibracije v vaše življenje.

Feng Shui v prevodu pomeni veter – voda ali lahek kot veter in pretočen kot voda. Je starodavna kitajska filozofija, ki vam pove, kako urediti svoj bivalni prostor, da bo v harmoniji z zakonitostmi vesolja. Uporabite pozitivno energijo Feng Shui in privabite ljubezen v 2020!

Počistite spalnico

Če je vaša spalnica neurejena, je pretok energije šibek in počasen. Počistite in uredite jo, da bo vse na svojem mestu. S tem boste dopustili energiji, da nemoteno kroži in prinese pozitivno energijo v vaše ljubezensko življenje. Odstranite iz sobe nepotrebne drobnarije in uredite nered. Ko končate uporabite zvonec ali zaploskajte z dlanmi, da zavržete zataknjeno energijo in naredite prostor za pozitiven tok energije.

Naredite nekaj prostora v spalnici

Če želite najti vašo drugo polovico ali če želite, da trenutno razmerje postane resnejše, naredite prostor še za eno osebo v vaši spalnici. Poglejte v omare in predale. So polni različnih stvari? Pospravite jih, morda odvržete kakšno. Občudujte jih, kako so zdaj lepe, ko so prazne, v njih pa si predstavljajte stvari partnerja.

Uporabite moč mandarink

Če želite živeti življenje napolnjeno s srečo, s čudovitim razmerjem in če želite privlačiti le pozitivno energijo v vaše ljubezensko življenje, morate namestiti te račke na jugozahodno stran spalnice.

Ne obdržite stvari, ki vas spominjajo na propadlo zvezo

Odvrzite vse iz svojega okolja, predvsem iz spalnice, kar vas spominja na nekdanja razmerja, partnerja – fotografije, pisma, karkoli. V vaši bližini naj ne bo ničesar, kar bi vas lahko spominjajo nanj / nanjo, saj bi to lahko bil vzrok za težave v sedanji zvezi.

Odstrani negativne stvari, ki vas obdajajo in vplivajo na vaše življenje

To so slike ali fotografije, ki prikazujejo negativne situacije, žalost in podobno. Tudi te lahko prinašajo negativno energijo in ustvarijo napeto vzdušje v vašem ljubezenskem življenju.

Odprite se ljubezni

Naj se vhodna vrata in vrata v spalnico odpirajo zlahka, brez škripanja ali blokiranja s stvarmi, ki jih ponavadi postavljate za vrata. Nikar. Če bodo brez ovir, boste dovolili, da energija teče in s tem okrepili vašo ljubezensko življenje.

Odprite pot za energijo CHI

Počasi se sprehodite do vhodnih vrat in nato do spalnice, predstavljajte si, da hodite po reki energije CHI (subtilno valovanje, ki obstaja v vseh stvareh v vesolju in jih povezuje med seboj). Z očmi spremljajte pot in opazujte, ali bi kakšen predmet lahko oviral prost pretok energije. Če ga opazite, ga odstranite.

Premaknite posteljo

Če se ena stran postelje dotika stene, je oseba, ki spi neposredno ob zidu v podrejem in utesnjen položaju. Če je mogoče, premaknite posteljo. Najbolje je, če je postelja postavljena pravokotno na steno, ki je nasproti vrat ali diagonalno na vrata (blizu stene, a vendar nekoliko oddaljena od nje ). Če ne vidite vrat, ko se usedete na posteljo, si namestite ogledalo na steno tako, da boste lahko videli vrata.

Ne telovadite v spalnici

Ne vadite in ne puščajte športnih rekvizitov v spalnici, ker boste vanjo vnesli energijo napora, ki ga vložite v vadbo. Zagotovo si ne želite, da bi bilo vaše ljubezensko življenje tako naporno, kajne?

Jasno si zastavite cilje

Vizualizirajte. Naredite si plakat na katerem bodo fotografije, ki predstavljajo vašo idejo o romantičnem odnosu. Postavite ga na mesto, kjer ga boste videli večkrat na dan. Če ste v zvezi, se naj temu pridruži tudi vaš partner in skupaj zgradita srečno prihodnost.


Transparent iz protesta proti globalnemu segrevanju. Leto 2019 je bilo drugo najbolj vroče leto v zgodovini meritev! analise-benevides-gWedi4SWsHQ-unsplash (1) Poročni sejmi 2020 / Slovenija: kdaj so poročni sejmi in kje? shutterstock_1086947231 Moč polne lune: kako bodo polne lune v 2020 vplivale nate in na tvoje razmerje? shutterstock_1502881307 10 duhovno “prenosljivih” bolezni: tega se moramo vsi paziti! · ·