Fern Chacha
Utrip mesta · mobilno

Da je Fern Chacha resnično najboljše potovalno kolo, gre zasluga predvsem dvema izučenima oblikovalcema, ki sta poleg tega še strastna kolesarja.

Prototipno kolo sta preizkušala na najzahtevnejših cestah in vzponih po Evropi in ga na ta način še dodatno izboljšala. Plod njunega dela in obilice prekolesarjenih kilometrov je Fern Chacha, ročno sestavljeno kolo, ki ga izdelujejo v berlinski delavnici. Ima podolgovat potovalni okvir klasične oblike, vzdržljiva 26-palčna kolesa in robustne pnevmatike Columbus, ki so primerne tudi za najbolj ambiciozne kolesarje. Po želji si lahko omislite kolesa v velikosti 28 palcev. Na voljo je še  dodatna oprema Gramm Tourpacking, ki vam v obliki takšnih in drugačnih torbic zagotavlja obilico dodatnih shranjevalnih zmogljivosti. Tako opremljeni se boste lahko brezskrbno podali na novo dolgo kolesarsko avanturo.

PREBERITE ŠE: KOLO REVOLVE: ZLOŽLJIVA “ZRAČNICA”, ZA KATERO NE POTREBUJETE TLAČILKE

Galerija slik: Fern Chacha

Fern ChachaOdpri galerijo
Alpina XD3 Alpina XD3: dizel, ki ne sklepa kompromisov 636467821112505656AH Jaguar I-PACE: tehnološko najnaprednejši Jaguar Audi A6 Sedan Novi Audi A6: še bolj šarmanten in naprednejši Hyundai Kona Electric Hyundai Kona Electric: dovolj energije za 476 kilometrov dolgo pot ·