Ferrari J50
Utrip mesta · mobilno

Ferrari letos na Japonskem obeležuje 50 let prisotnosti. Ob tem častitljivem jubileju je predstavil ekskluzivni model Ferrari J50 (ime ni težko razvozlati), ki ga bo izdelal zgolj v desetih primerkih. Gre za vrhunsko različico modela Ferrari 488 Spider, ki ga je predelal v klasično Barchetto.

Ferrari letos obeležuje 50 let prodaje vozil na Japonskem. Prvi model, ki je položil gume na Japonskem, je bil Ferrari 275 GTB, ki obstaja še danes. Ob tem jubileju je presenetil z ekskluzivnim modelom Ferrari J50, ki ga bo izdelal v zgolj desetih primerkih.

Izdelan je na osnovi modela Ferrari 488 Spider in prepleta zgodovino in prihodnost. V njem prepoznamo modele, kot so F50, F40 in GTO.

PREBERITE ŠE: Ferrari F12 Caballería by Bengala – ko običajen Ferrari ne zadošča

Ferrari J50 je zasnovan kot targa, karoserijska oblika, ki je bila še posebej priljubljena v sedemdesetih in osemdesetih. Ima lahko in ročno odstranljivo streho iz ogljikovih vlaken. Stoji na 20-palčnih kolesih. Pod pokrovom skriva 3,9-litrski prisilno polnjen bencinski V8 motor, ki iz sebe iztisne 681 KM (500 kW) in rdečo puščico priganja do hitrosti 365 km/h. Spreminjanje oblike je prineslo tudi izboljšave na področju aerodinamike.

Ferrari J50 – jubilejni Ferrari za izbrance:

Ferrari J50Odpri galerijo

Novi Mercedes-Benz E coupe To je novi Mercedes-Benz E coupe (2017) – je to najlepši Lešnikov izdelek do zdaj? Pony (Foto: www.rogbikes.com) Vrnilo se je legendarno kolo Pony: predstavili so nove modele Driftanje po Londonu s Kevinom Blockom in Mattom LeBlancom Ken Block v družbi Matt LeBlanca driftal sredi Londona Zaščita za prtljažni prostor Car Transportation Bag Car Transportation Bag – umazan prtljažnik je preteklost · · ·