tmp_9y9J5k_e9c623d1999d072d_MCDPSII_EC070
Kulturni izbor · film

Ljubitelji romantičnih filmov, pripravite se! Priljubljeni film P.S. Ljubim te iz leta 2007 bo dobil nadaljevanje. In to o njem vemo zaenkrat …

Leta 2007 je v kinematografe po svetu zajadrala solzava romantična drama s Hillary Swank, P.S. Ljubim te (P.S. I Love You). Film, ki je nastal po istoimenski knjigi Cecelie Ahern, pripoveduje zgodbo o Holly (Swank), ki kmalu po smrti moža (Gerard Butler) prejme sveženj njegovih pisem. Kaj hitro ugotovi, da ji je za vsak mesec do konca leta namenil eno pismo, vsako izmed njih pa nosi navodila, kako se spopasti z žalovanjem ob njegovi smrti in nadaljevati, ter podpis: P.S.: Ljubim te!

Film je v blaganje po svetu prinesel vrtoglavih 156 milijonov ameriških dolarjev. In zdaj, desetlejte pozneje, si bodo lahko oboževalci te romantične komedije ogledali nadaljevanje.

Kaj se bo dogajalo v nadaljevanju filma P.S. Ljubim te?

Avtorica knjige, Cecelie Ahern, je za spletni portal Stylist povedala: “Minilo je sedem let od Gerryjeve smrti in šest let odkar je Holly prebrala njegovo zadnjo pismo. Zdaj nadaljuje s svojim življenjem, ima novo službo, ponovno se je zaljubila, prodaja hišo, zares se je pobrala in se počuti dobro. Po tem, ko je spregovorila o svoji izkušnji z Gerryjem v podcastu s svojo sestro, k njej pristopi skupina oziroma klub, ki se imenuje P.S. Ljubim te (PS I Love You Club). Vsi so navdahnjeni z njeno zgodbo in pismi, ki jih je pred svojo smrtjo pripravil Gerry. Tudi oni so smrtno bolni ali pa imajo težke bolezni, zato prosijo Holly, da jim pomaga sestaviti pisma za njihove najdražje.”

Ahernova nadaljuje: “Ko nekaj časa preživi s to skupino ljudi in poskuša spoznati njihove situacije, da bi lahko pripravila popolna pisma, se znaje v nenavadem položaju, ko mora na vse to pogledati z Gerryjeve perspektive. Prisiljena je, da pogleda na pisma na nov način, da razmisli o razlogih, zakaj so nastala, kaj so v resnici pomenila in ali so bila to prava pisma zanjo: so ji pomagala ali so jo ovirala?”

Ali bo Hillary Swank tudi v nadaljevanju upodobila Holly, še ni znano. Pravzaprav ni na voljo nobenih podrobnosti o igralski zasedbi, pa tudi datum izdaje filma še ni potrjen.

No, ena stvar je gotova: tudi za nadaljevanje filma bomo več kot očitno rabili škatlo robcev!


Screen-Shot-2020-02-11-at-1.39.36-PM copy Napovednik: The French Dispatch (2020) – novi film Wesa Andersona je še ena estetska popolnost d638c50ef82dce9499a81ba4558bf24075c5be7e06d68f90a2e09f04449518b6-1536x1536 Oskarji 2020: kdo so zmagovalci? Film Parazit piše zgodovino! Spiral-From-The-Book-Of-Saw-Chris-Rock Napovednik – Spirala bolečine: nova zapuščina igre Žaga (Spiral: From the book of Saw, 2020) birds-of-prey-poster Filmi februarja 2020: prihajata navihana Harley Quinn in najhitrejši ježek na svetu · ·