PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ker prihaja čas porok, smo pripravili izbor hollywoodskih ikoničnih poročnih oblek, ki so se nam za vedno zapisale v spomin. Tukaj so ikonične poročne obleke, ki so se z brezčasnimi filmskimi lepoticami vred zapisale v filmsko zgodovino.

Najbrž ni nobeno naključje, da večina najbolj modnih in uspešnih hollywoodskih filmov vsebuje tudi poroko oziroma prizor, v katerem je glavna junakinja oblečena v poročno obleko. Ta je lahko dih jemajoča, lahko pa deluje tudi kot pretirano okrašena torta. Kakorkoli že, le nekaj je takih, ki so se nam za vedno zapisale v spomin, k temu pa seveda pridajo tudi brezčasne filmske lepotice, ki so se v filmih znašle v vlogi neveste. Ker prihaja čas porok, smo v galeriji pripravili izbor ikoničnih poročnih oblek, ki so se s svojo unikatnostjo zapisale v filmsko zgodovino.

PREBERITE ŠE: Najlepše poročne obleke za pomlad/poletje 2015

Romeo + JulietOdpri galerijo
PicMonkey Collage Modni vodič: Kako nositi sandale na zavezovanje victoria Sončna očala 2015: Kapsulska kolekcija Victoria Beckham Modna inspiracija: Jeans jakna Modni vodič: Kako to pomlad nositi jeans jakno PicMonkey Collage Trend: Ženske kopalke 2015 · ·